2777
2789

شوهر من ی کارمند سادس نه خونه داریم ماشینش هم ب اسم باباشه خونوادش یکسره ب بهانه های مختلف پول میگیرن ازمون 

کادوهای عقدمون برداشتن ندادن شاباش های عقدمون برداشتن ندادن 

خونه خریدن پیارسال ۲۰۰ میلیون پول دادیم خورد خورد برگردوندن ک ارزشش از بین رفت 

پدربزرگ شوهرم فوت کرد نصف خرج مراسمش از شوهر من گرفتن 

الانم مادرشوهرم زنگ زده ک ۱۰ تومن پول بده ،دوتاازفامیلاشون دارن طلاق میگیرن ۶۰ تومن ریخته بودن حساب پدرشوهرم واسه مهریه ک پیش اون باشه رفتن دادگاه اون میانجی باشه پول رو بده ب دختر، حالا ازون ۶۰ تومن امانت ۱۰ تومن خرج کردن به شوهرم میگه بده پولرو بدیم ۱۰ روز دیگه میدیم 

منم میگم بابا ما خودمون مسکن ملی باید پول بدیم

تو روز زن و تولدم واسم کادو نخریدی گفتی حقوقم بریزن برات طلا میگیرم، حالا میگه بدم ب اونا😔

بعد من دعوا کردم گفتم خسته شدم بابا بجای اینکه ب ما کمک کنن فقط میکنن و کلی گریه کردم ک تو قرار بود واسم کادو بخری با حقوقت حالا باید بدی ب اونا آخه چرا من باید تاوان بدم ؟!!

حالا دید خیلی ناراحت شدم 

میگه باشه هرچی تو میگی بریزم هم ۱۰ روز دیگه شده شر کنم ازشون می‌گیرم نگی نریز هم نمیریزم 

حالا بنظرتون بگم بریزه پولو یا نه؟حالا چون گفته باشه الان بگه نه میگن زنش نزاشته حتما ،شما بودین در این شرایط چکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.