2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر ، من قبلا هم گفتم بابام خیلی مارو اذیت میکنه ، از دیشب تا حالا فقط دنبال شر و درگیریه تورو خدا اگه دعایی حرزی بلدین بگین من بخونم و بنویسم ، من روزه ام براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید که خدا یا به راه راست هدایتش کنه یا مارو نجات بده  

کاربری متعلق به دو نفر می باشید ، از تناقض موضوعات متعجب نشوید♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلب خیر و دفع شر

برای جلب خیر صلوات زیر را ابتدا 4 مرتبه بعد 10 مرتبه و بعد 300 مرتبه بفرستید که در مجموع 314 مرتبه شود.

و برای دفع شر ابتدا 300 مرتبه بعد 10 مرتبه و بعد 4 مرتبه این صلوات را بفرستید.

اللهم صل وسلم وبارک على سیدنا محمد, قد ضاقَت حیلتی أدرکنی یا رسول الله

با طهارت کامل انجام شود یعنی وضوء داشتن و غسلی به گردن نداشتن.

در مواقعي كه خداي نكرده در معرض شر،خطر بلا و يا رسوايي قرار داريد از اين دستور استفاده كنيد،بلافاصله آن خطر و مسعله شر از سر شما دفع و دور ميشود،بهتر است بعد از دفع شر مبلغي هرچند اندك بعنوان صدقه به نيازمند بپردازيد.

https://t.me/mavaraamozesh

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
جلب خیر و دفع شر برای جلب خیر صلوات زیر را ابتدا 4 مرتبه بعد 10 مرتبه و بعد 300 مرتبه بفرستید که ...

اگه پشت سر هم دفع شر و جلب خیر و بخونم که اشکال نداره؟

یعنی ۳۱۴ تا صلوات برای دفع شر و خوندم بعدش ۳۱۴ هم برای جلب خیر بخونم

جلب خیر و دفع شر برای جلب خیر صلوات زیر را ابتدا 4 مرتبه بعد 10 مرتبه و بعد 300 مرتبه بفرستید که ...

ممنون عزیزم الهی خدا بهت آرامش بده

اگه پشت سر هم دفع شر و جلب خیر و بخونم که اشکال نداره؟ یعنی ۳۱۴ تا صلوات برای دفع شر و خوندم بعدش ۳ ...

میشه گلم اول دفع شر رو بخون بعدش جلب خیر

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚