2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیق یادم نیست ولی یه مهلت برای خرج کردن دارن فک کنم یه هفته یا ده روزه بعدش مهلت پرداخت شروع میشه فک کنم اونم  یک ماهس اول کارمزدشو برمیداره بعد خود مبلغ اینکه میشه یه تومن روهم قسطی کرد یانه رو یادم نیست ولی هردفعه کارمزدم ازت میگیره

خیلی وام مسخره ای منم اشتباه کردم ۲۵ الی ۳۰ دادم فقط برا برسی و ایناش خلاصه اونوقتی که برام فعال شد فقط برا خرید کالا و ایناست تازه باید وقتی خرید میکنی پول تو حسابت باشه یه چیزی از پول خودت بر میدارن یه چیزی از این واژه خیلی مسخرست انجام ندی تازه ۱ ماه هم کمتر فرصت داری برا پرداختش

الان دقیق یادم نیست ولی یه مهلت برای خرج کردن دارن فک کنم یه هفته یا ده روزه بعدش مهلت پرداخت شروع م ...

مرسی ممنون

زده پرداخت ۴ مرحله ای هم داره میخاستم ببینم اون چطوریه

خیلی وام مسخره ای منم اشتباه کردم ۲۵ الی ۳۰ دادم فقط برا برسی و ایناش خلاصه اونوقتی که برام فعال شد ...

وام ی میلیونیش اینجوریه بقیه اش دیگ صد در صد از مبلغ وام کم میشه هرچیم خواستی میتونی بر داری 

خب اون چطوریه مراحلش

اون اپلیکیشنشو رو گوشیت نصب میکنی توی گزینه هاش هست الان شما کارتتو‌که دریافت نکردی بعد از دریافت کارت یک میلیون باید بریزی به حساب بعلاوه ی کارمزدش بعد. وام برات فعال میشه فقط هم از دستگاه پوز میشه خرید کرد نقدی نمیتونی پولیو برداری