2777
2789
خوراکی های سرد خوردن به اضافه استرس ایجاد ام اس میکنه . مرغ به هیچ عنوان نخورید .لبنیات که از شیر گ ...

آخه گوشتم اینقد گرونه ک نمیتونیم بخریم . وضع مالی بد . گوشتم میخوریم ولی مث قدیم ن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گوشتم اینقد گرونه ک نمیتونیم بخریم . وضع مالی بد . گوشتم میخوریم ولی مث قدیم ن 

گوشت هم بده .بحاش حبوبات نصرف کنین بخدا سالم تره برای سلامتی بدن .

چیه گوشت ؟!میاییم یه موجود زنده رو میکشیم بعد گوشت تنشو میپزیم و میخوریم .من خودم کلا خیلی مخالفم با گوشت خوردن .سوای ضرر داشتن برای سلامتی از نظر غیر انسانی بودنش هم مخالفم با خوردن گوشت بدن یه موجود زنده..

مرسی عزیز . باهاش کار میکنم . ولی یه حالت سنگینی درد داره

منم گاهی اینجوری میشه دستم خصوصا وقتایی که کار سنگین کردم نثلا جاروبرقی کشیدم یا چیز سنگینی بلند کردم .یا وقتی سردی خوردم .یا حتی وقتی سرما خورده به دستم .ولی با گرم کردنش و چایی زنجفیل خوردن و یه قرص سرناخوردگی و استراحت خوب میشه.

منم گاهی اینجوری میشه دستم خصوصا وقتایی که کار سنگین کردم نثلا جاروبرقی کشیدم یا چیز سنگینی بلند کرد ...

من تا حالا اینجوری نشده بودم بخاطر اون ترس برم داشته 

گوشت هم بده .بحاش حبوبات نصرف کنین بخدا سالم تره برای سلامتی بدن . چیه گوشت ؟!میاییم یه موجود زنده ...

درسته . ولی باز گوشت قوت میده ب بدن . مخصوصا بچه ها چند وقته مصرفمون اومده پایین بچه هام بدنشون ضعیف شده 

درد، وسایل از دستم رها میشد، زیر پام خالی میشد. تا این حد علایم داشتم

خداروشکر چیزی نبوده . من دستم درد میکنه حالت سنگین گز گز میکنه خیلی کم . . نمیدونم چرا اینجور شد یدفعه