2777
2789

خیلی زحمت کشید بنده خدا و قراره از راه دور بیاد برای دفاع پایان ناممون، ما چهار نفریم به نظرتون بعنوان تشکر چی بگیریم برای استادمون

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم هیچی

اینطوری اونی ک نداره باید تو زحمت بیوفته...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بنظرم هیچی اینطوری اونی ک نداره باید تو زحمت بیوفته...

نه خب چهارنفریم به توافق رسیدیم نفری ۲۰۰،۳۰۰ بزاریم

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
نه خب چهارنفریم به توافق رسیدیم نفری ۲۰۰،۳۰۰ بزاریم

چ کاریه!؟

همون میوه و شیرینی و قهوه کافیه. تازه من اونم ندادم😁  نفر قبلی من میز چیده بود..

بازم میگم نکن ولی حالا ک میخواین.. کتاب، خودنویس... بسته ب اینکه استاد چیه، مثلا اگه استاد ادبیاته میتونی ی شعریو بدی با خط خوش بنویسن و تابلو کنی بهش بدیو..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اونکه خیلی گرونه ما در حد پارسیان بتونیم بخریم     ولی خب اگر پارسیان زشته همون سبد گل بهت ...

نه همون پارسیان سوت بالاشو بگیرید با یه سبد گل بزارین توش بنویسین از طرف ... اسم هاتون 

هم شیکه هم با ارزش 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
چ کاریه!؟ همون میوه و شیرینی و قهوه کافیه. تازه من اونم ندادم😁  نفر قبلی من میز چیده بود.. ب ...

عزیزم دفاع به چه شکلیه ؟؟ از چی دفاع میکنن خیلی شنیدم میشه یکم توضیح بدی 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
چ کاریه!؟ همون میوه و شیرینی و قهوه کافیه. تازه من اونم ندادم😁  نفر قبلی من میز چیده بود.. ب ...

تو دکترا هست یا ارشد ؟

عزیزم دفاع به چه شکلیه ؟؟ از چی دفاع میکنن خیلی شنیدم میشه یکم توضیح بدی 

از پایان نامه. یعنی کسی ک پایان نامه نوشته، روز دفاع میاد از اون مطالبی ک نوشته دفاع میکنه با دلیل که اساتید راهنما، مشاور و داور یا داوران متوجه بشن که طرف چیزی حالیش میشه و میتونن بهش مدرک بدن.

تو دکترا هست یا ارشد ؟

هم ارشد هم دکتری و حتی کارشناسی ناپیوسته

از پایان نامه. یعنی کسی ک پایان نامه نوشته، روز دفاع میاد از اون مطالبی ک نوشته دفاع میکنه با دلیل ک ...

اها مرسی گلم 🌿❤️

هم ارشد هم دکتری و حتی کارشناسی ناپیوسته

اگر خوب دفاع نکرد مدرک نمیدن و باید دوباره پایان نامه بنویسه ؟

اگر خوب دفاع نکرد مدرک نمیدن و باید دوباره پایان نامه بنویسه ؟

اگه نمره کافیو نگیره، ی مدت تعیین میکنن ک دوباره تصحیح کنه بیاد و حتی ممکنه ب طرف مدرک هم ندن ک خیلی کم پیش میاد