2777
2789

خاهرم تازه عروسه تو یه حیاطن 

میگه تا از خونه میام بیرون میبینم یچیزی تو یخچالم نیست میگه اومدم خونه مامان دیدم سه کیلو شیرینی نیست شده گردن گرفتن خودشون اوردن 

یا میگه میریم خرید میایم میرم خونه مامانم میبینم یخچالم خالی شده 

میگه مانتومو پیدا نمیکنم چند وقته دقیقا عین همون مانتو رو تو تن خاهر شوهرم دیدم 😐💔

میگه اول با خودم گفتم دیوونه نیست که جلو من بپوشه ولی دیدم کمربندش خونمه تن اون که بود کمز بند ام نداشت 😐💔

واقعا چه راهکاری میشه داد به این بنده خدا 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

میگه شکلاتو با جاش 

ینی شکلات خوریم برداشتن بردن 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در خونشو نمیتونه قفل کنه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
در عجبم ک این بنده خدا چرا ساکت وایساده؟ خدا زبونو داده واسه این روزا

بلاهایی به سر این بدبخت اوردن که حد نداره تو این چهار ماه منم موندم چجوری تحمل میکنه 

در خونشو نمیتونه قفل کنه؟

میگه اول روم نمیشد 

الان قفل میکنه 

بلاهایی به سر این بدبخت اوردن که حد نداره تو این چهار ماه منم موندم چجوری تحمل میکنه 

در خونشو قفل کنه

باید اولین باریم ک این اتافاقت افتاده زود ب همسرش میگفته

من بودم قیامت میکردم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
راهکار نمیخواد مستقیم بره بهشون بگه دیگه.بگه این کارا چیه؟ درشم قفل کنه.قفلم عوض کنه کلید به اونا ن ...

اخه چی بگه ب زنی که همسن مادر بزرگشه😐💔

میگه اول روم نمیشد  الان قفل میکنه

خب دیگه مشکل حله

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
در خونشو قفل کنه باید اولین باریم ک این اتافاقت افتاده زود ب همسرش میگفته من بودم قیامت میکردم

گفته ب شوهرش 

شوهره گفته چیکار کنم اخه مامانمه درو قفل کن همین