من خودم توی شهر زندگیم میکنم خانواده مادریم روستا هستن و ارزومه اونجا زندگی کنم البته نه به خاطر خانوادم به خاطر اب و هوا و طبیعت زیباش چیزای بد هم داره که من نمیتونم تحمل کنم ولی همین که خیلی براشون مهم نیست دختر بیرون باشه یا نه به ادم حس خوبی میده... الان دارم صبح رو توی خونه پدربزرگم تصور میکنم خیی زیباعه
من روستاهای مرکز ایران رو دوست دارم، یزد و کرمان اینا
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
وگرنه زندگی روستایی اونجور رویایی که فک می کنی نیست گلم
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
منم ده سال تو روستا زندگی کروم ولی عالیه ، مهر و محبت و صمیمیت و طبیعت خوبی ک داره ب همه چی میارزه ولی بعضی از مردم هاش یکم فضولی میکنن ولی همه اینجوری نیستن ، و اینک باید حتما ماشین داشته باشی تا رفت و آمد برات آسون بشه ، روستای ما تا شهر یک ربع فاصله داره
امکانات آموزشی و درمانی شهر بیشتر هست، اگر روستا یه خونه خوب با سیستم امروزی و آب و برق و گاز و اینترنت داشته باشید به نظرم بهتر هست. دخالت اطرافیان در روستا بیشتر هست. به هر ترتیب هر جا درآمد کافی برای یک زندگی آبرومندانه داشته باشید با تفکر و فهم زیبا زندگی کردن زندگی زیبا میشه
بستگی داره اون روستا کجا باشه مثلا یکی از روستاهای شمالی مثلا سمت گیلان که پر از سرسبزی و زیبایی و طبیعت ناب و خالص باشه به به بعد اونجا یه خونه ی ویلایی بزرگ و دلباز هم بسازی و البته به سوپری و میوه فروشی اینام نزدیک باشه عشق کنی 😍
ما خودمون بالاشهر بروجردیم ولی الان دهاتمون واقعا اندازه اینجا پیشرفت کرده
اسم روستاتون چیه
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
منم روستایی هستم از نظر آب و هواش خیلی خوبه فقط که نه همه همدیگه رو میشناسن تو زندگی ها دخالت میشع نمیفهمی چ جور زندگی میکنی بنظر من شهر خیلی بهتر درست شلوغه ولی از نظر امکانات خیلی خوبه ولی ش وهرم راضی نمیشع بریم شهر میگه اونجا چیزای بدم داره نمیریم😑😐
من روستاییم با افتخار، ولی خب هیچ وقتتو روستا زندگی نکردم و دلم نمیخاد هیچ وقت تو روستا زندگی کنم،،چند هفته یه بارم ک میریم خوشم نمیاد چون مردم فضولن میخان بفهمن شوهرت کیه خونت کجاس چن تا بچه داری و.و.و.و..و....