2777
2789
چه میدونم والا همیشه دوست داره دعوا راه بندازه اوقات تلخی کنه من چادری هستم چهرم معمولی و حتی رو به ...

عزیزدلم با یه مشاور خوب صحبت کن♥️

اگه شرایطش رو نداری از ساعت‌ ۸ صبح به‌بعدمیتونی به ۱۴۸۰ زنگ بزنی ومشاوره بشی قشنگم💫

اگه همسرتونم بیاد که عالی

حالا شما تلاش آخرتو بکن

بهش بگو

دوسِت دارم برای همین ۸سال پا به پات موندم 

متعهد بهت موندم حتی نگاهم نزاشتم خطا بره چه برسه به پام

توي این جامعه ی خراب 

بعد دستمزد من اینه 

تمام‌ غرورمو به خاطر عشق به تو این بارم گذاشتم کنار چون میخوام کنار تو پیربشم و دعوا با تورو با صدتا شادی با هیچ کس عوض نمیکنم

ولی داره کارات از پا درم میاره ،اش نخورده و دهن سوخته

این بار اومدم تأ بدونی اولین قدمو من برداشتم

اگه میخوای رویه این باشه و بهانه بگیری هرجور خودت میدونی فلانی اقا،شاید دفعه ی بعدی برای باهم بودن نباشه 

چون یه طرفه تلاش کردن آخرش هیچی نيست

پس‌ بیا بریم پیش مشاوره یا خودت رو رفتارت فکر کن عزیزم

اگه قبول نکرد و بازم بهونه آورد باتوجه به نظر مشاور خودت بهترین تصمیمو بگیر♥️♥️

ان شاءالله بهترین مصلحت برای قلب مهربون شما عزیزدلم وهمه رقم بخوره

سوره مزّمل وطلاق رو هرشب بخون

نماز شبم عاااالیه💕💫

توکّل کن به خدا ،خدا بهترینو برات میخواد هرچی شد.صبوری کن وبدون 

فَإِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرًا 

إِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرٗا

این دنیا ارزش غم‌ خوردن نداره وقتی پناهت فقط خدا باشه

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برای ناهار آبگوشت بار بذارم تو هوای سرد و بارونی میچسبه ... معمولا صبح زود پا میشم ...

خوشبحالت من پسرم ای موقع پامیشه انقدر عصبی میشم هرکاری میکنم نمیتونم عادت کنم زندگیم جهنم شده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
وای میخواستم ازت بپرسم ولی گفتم بیخیال حس ششم گفته بود مشکلت اینه... منم مشکوک ب نارسایی مغزاستخوانم ...

من سال 97گردنم زیرفک چپ یکی از غدد لنفاویم ورم کرد شد13میل هر درمان شیمیایی یا سنتی کردم خوب نشد دکترا هم جواب خاصی نمیدادن همش میگفتن عکس و سونو و آزمایشات سالمن و سال 1400نمونه برداری سوزنی هم سالم بود گذشت تا آروم آروم بزرگ شد و رسید به 34میل که 2این ماه برداشتم و انصافا از شرش خلاص شدم ولی جواب پاتولوژی اومد و گفت سرطانه هیچ علائمی جز تورم نداشتم و درد هم نداشت فقط گاهی پوستم کمی میخارید پوست پایین تنه بیشتر

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

خوشبحالت من پسرم ای موقع پامیشه انقدر عصبی میشم هرکاری میکنم نمیتونم عادت کنم زندگیم جهنم شده

خدا حفظش کنه ... چند سالشه؟

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
خدا حفظش کنه ... چند سالشه؟

۱۶ ماه خستم کرده دیگه شب ده میخوابه سه پامیشه یازده میخوابه ۶ پامیشه خیلی کم خوابه بچه های این سنیه اطرافم شباحداقل ۱۰ ساعت میخوابن

وای میخواستم ازت بپرسم ولی گفتم بیخیال حس ششم گفته بود مشکلت اینه... منم مشکوک ب نارسایی مغزاستخوانم ...

نمیدونی من چه موهای بلند و لخت و پری دارم هیچوقت بابت چیزایی که داشتم مغرور نشدم شاکر بود اما این چی بود دیگه؟روحیمو باختم بابت ریزش مو😓

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

عزیزدلم با یه مشاور خوب صحبت کن♥️ اگه شرایطش رو نداری از ساعت‌ ۸ صبح به‌بعدمیتونی به ۱۴۸۰ زنگ بزنی ...

مرسی عزیزم اره واقعا میخوام این بار همه حرفامو با ارامش بگم به خدا خسته شدم از حسرت زندگی هم سن و سالای خودمو کشپیدن میخوام بعدا شرمنده خودم نباشم که چرا تلاشی نکردم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اخه کی تو صف نانوایی میاد تاپیک میزنه خخ

منکه کمردرد دارم بدنم درده هی بیدارمیشم اصن خواب ندارم شوهرمم بیداربود حالا خوابیده

هی بیدارمیشیم هی میخوابیم 😃

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اخه کی تو صف نانوایی میاد تاپیک میزنه خخ منکه کمردرد دارم بدنم درده هی بیدارمیشم اصن خواب ندارم شوه ...

منطورم این بود که  کی شوهرو فرستاه نوون بگیره

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
۱۶ ماه خستم کرده دیگه شب ده میخوابه سه پامیشه یازده میخوابه ۶ پامیشه خیلی کم خوابه بچه های این سنیه ...

ای جانم ...😍 خب هنوز کوچیکه و شیر میخوره کمی سخته با بچه تو این سن و سال خواب درست و درمون داشته باشی ... برای رفع کم خوابی اگر پشت گوشها و شقیقه هاش رو هر روز با روغن بادام ماساژ بدی خوبه ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
ای جانم ...😍 خب هنوز کوچیکه و شیر میخوره کمی سخته با بچه تو این سن و سال خواب درست و درمون داشته با ...

اصلا دست خودم نییت هرچقدر تلاش میکنم حودموکنترل کنم یهو عصبی میشم دادمیزنم بعد یهروز غصه میخورم اخه من دیدم بچه براشیرپامیشه شیرمیخوره بازمیخوابه ولی این پامیشه دیگه نمبخوابه

مرسی عزیزم اره واقعا میخوام این بار همه حرفامو با ارامش بگم به خدا خسته شدم از حسرت زندگی هم سن و سا ...

خواهش میکنم عزیزدلم ♥️😍

ان شاءالله هرچی صلاح وخیره به بهترین شکل برات رقم بخوره عزیزم. ان شاءالله برای همه🌊

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💛

امام على عليه السّلام :تنها به خداوند سبحان دل ببند، كه او مى فرمايد: به عزّت و جلال خودم سوگند كه اميد هر كس را كه به غير من اميد بندد به نوميدى مى كشانم💕💕

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
من سال 97گردنم زیرفک چپ یکی از غدد لنفاویم ورم کرد شد13میل هر درمان شیمیایی یا سنتی کردم خوب نشد دکت ...

منم از بچگی کهیر میزدم اونم به صورت قرینه فکر میکردم الرژیه یا پادردهای شدید داشتم.. دکتر هم رفتیم ولی هیجی. ولی از رو آزمایش خون گفتن نارسایی دارم 

بعد اکثر خسته بودم فکر میکردم بخاطر رابطه و ازدواجه کار خونه و ورزشه

اکثر تب داشتم فکر میکردم تند تند سرما میخورم

چهار بار سقط داشتم کلی آزمایش خون دادم ولی هیچکس نفهمید تا این آزمایش آخر ... یعنی دوبار کورتاژ شدم نه آزمایش خون بیمارستان نه پاتولوژی هیچی نفهمیدن؟!

و درد دنده هم داشتم فکر میکردم بخاطر ورزشه ...

حالا برم دکتر دیگه ببینم اون چی میگه... به نظرم سال‌های عمرم تلف شد ... از این بیماری ترسی ندارم اما غصه گذشته رو میخورم ۸ سالللل

بار اولی که بادار شدم چقدر ذوق داشتم گاهی از خودم بدم میاد... از طرفی جلو همسرمم احساس بدی دارم فکر میکنم نتونستم همسر خوبی باشم...