2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اطلاعی دارین از این بیماری و حضانت؟

زیاد نه ولی می‌دونم حالتی مثل جنون و توهم که نمیتونه فرق واقعیت و توهم رو تشخیص بده

اول باید پیش روانپزشک ببری و برگه ی تایید بیماری بگیری یا خود دادگاه می‌فرسته اگر اثبات بشه بنظرم بتونی

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
آره اینارو داره روانپزشک ش نمیذاشت میتونم از دادگاه درخواست کنم از دکترش نامه بگیرم ببرم؟

همسرتون اگه تحت درمانن پرونده پزشکیشون ثابت میکنه

اگه نامه هم خواستن میتونید بگیرید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
آره تحت درمانه حتی ۶ ماه پیش گفت دکترش گفته باید بیاد به مغزش شوک مغزی یا ect کنن

خب چی شد ؟ چرا نرفت ؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مگه مملکت بی صاحابه؟؟ دادگاه می‌فرسته پیش روانپزشک های مورد اعتماد خودش

آشنا هاش از اوناست نمیتونم اینجا بگم میترسم تعلیق بشم عزیزم ایشاله بتونم کاری کنم دلم خونه میگم ی وقت پسرمو با خودش نبره افسرده ش کنه

خب چی شد ؟ چرا نرفت ؟

شرایط ش نبود ب من گفت برو خونه مادرت منم نرفتم گفتم با بچه میمونم خونه برو ولی نرفت ولی ۸ سال پیش قبل اینکه بچه م بد نیا بیاد ی ماه بیمارستان بستری شده بود و شوک مغزی ۶ جلسه بهش داده بودن