2777
2789

واقعا اینطور آدما فازشون چیه؟ یه نفر تو فامیل هستش تا چشمش میخوره به من یا از خودش تعریف می‌کنه یا خودشو انقد می‌بره بالا که حال ادم بهم میخوره جالب اینجاست که هیچ هنری هم نداره من خیلی ازش بالا ترم ولی هیچ جا جار نمیزنم و از خودم تعریف نمیکنم 

با اینجور آدما چجوری برخورد میکنید؟ دوست دارم رابطمو قطع کنم با آدمی که همش میخواد پز بده 

ولی متاسفانه همیشه آویزون ما هستن! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاقا خود کم بینی داره عزیزم کسی ک خودشو دست بالا میگیره عزت نفس بالایی داره ساکتم باشه همه این ارتعاش ارزشمندی رو ازش میگیرن

منم منم نمیکنه چون عمیقا حالش با خودش خوبه نیاز ب تایید گرفتن نداره

درخت هرچی پربارتر،سرش خم تر.  اینجور آدما اصولا چیزی برای ارائه ندارن جز ادعا،  بهترین را ...

بی توجهی هم میکنیم باز ادامه میده 

یا میاد جلوی آینه خودشو نگاه می‌کنه می‌رقصه به آدم می‌خنده 

کلا روانیه