2777
2789
عنوان

خیانت

283 بازدید | 34 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

دوس پسرم تو رابطه قبلیش خیانت دیده الان همش نگرانه منم خیانت کنم اینا میگه میترسم اون اتفاقا دوباره تکرار شه چیکار کنم که اینجور فکر نکنه؟؟ من واقعا دوسش دارم و خیانت نمیکنم بهش

خیانت نکن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی همیشه باید گوش به زنگ و پیامکش باشی دیر جواب بدی فک. میکنه با کسی مشغولی😒بهتره تو همیشه اول باشی ببین چند ساعت یه بار بهت فک. میکنه و بهت پیام میده و زنگ میزنه یا اونجوری باش یا خودت هر جا میری و ...قبلش بهش خبر بده.بعد یه مدت که فرقشو بفهمه حساسیتش بهت کم میشه😉

بهشبگو اللن زوده که وارد رابطه شدی ..توام اشتباه نکن اسی این اگه رابطه اتون جدی شه همه عقده هاشو سرتو خالی میکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
باهاش صحبت کن کاری کن بتونه بهت اعتماد کنه به شرطی که شماهم از اعتمادش سواستفاده نکنی اگه بازهم اون ...

خیلی شدید نیست مثلا بهم گیر بده خیلی ولی گاهی اوقات میگه امشب ازش پرسیدم چی اذیتت میکنه گف زخمای قدیمی

نگوچون بدتر میشه بزارفک کنه انقدخوبی ک کسی جرات پیشنهادم نداده من از روسادگی همه چیو ب شوهرم میگفتم بقرآن توعمرم دوس پسرنداشتم یروز تودعوایی ازرواون حرفایی ک ازسادگی گفته بودم خیلی برچسبازد

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔