2777
2789

من ی دختریم ک ۲ ساله عضوو با ی اکانت دیگه ولی پنج ماهه نیستم بعد مدتها اومدم..

ی دخترم با کلی درد سختی درس عشق و عاشقی خانواده زندگی همچییی دنیایی ا غم دلم میخاد بشینم گریه کنم از قضاوت مردم از ضربه خوردن رفیق کدومش بگمم؟؟

امیدوارم تو این شب قشنگ همتون ب حاجتاتون برسیم اونقدر قشنگ ک از شوقش گریه کنین آرزو میکنم براتون:)🤍

خدا خیلی دوستون داره خاااا یادتون نرهههه🥲

فقط ازش بخواین خودش براتون ردیف می‌کنه

میتونم شاید خیلیاتون حوصله خواندن نداشته باشین ولی میشه ازتون بخااالم برام دعا کنین آرزو کنین ب چیزی ک میخام برسمم؟؟دورتون بگردممممم میتونم ک دالتون پاکه:)🤌🤍

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونی بشه که ته دلت میخای  برای منم دعا کن خدا بهم یه پسر صحیح و سالم بده 😢

بخدا میده بخدا میده خاااا فقط ی مامان صبور باش بهت میده انشالله

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩