2777
2789
عنوان

کلاهبرداری کمک

150 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی میدونه چجوری به پلیس فتا شکایت کنم?

وارد وبسایت شدم، زدم روی لینک دانلود جزوه،نوع اپراتور رو خواست،انتخاب کردم، بعد دیدم از طرف من ب ده تا شماره پیامک یه کد رو فرستاده، موندم چیکار کنم، با شماره پلیس فتا تماس میگیرم جواب نمیدن

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همه اون شماره ها هم همین الان زنگ بزن بگو روی کد نزنن اگه نمیتونی زنگ بزنی پیام بذار حتماااا

شماره ها بنظر موبایل نیست،موندم دیگه

به شماره های تو گوشی تو پیامک داده؟؟

نه شماره های من نیست، خواستم بهشون پیام بدم ک روی کد نزنن، پیامک به این شماره ها نمیره، نمیدونم مثلا یکیش اینه، ۳۵۳۸۹...۹۷۹۵

نه شماره های من نیست، خواستم بهشون پیام بدم ک روی کد نزنن، پیامک به این شماره ها نمیره، نمیدونم مثلا ...

فکر کنم ایران نیستن حتما به پلیس فتا بگو ممکنه پای صاحب خط به یه کار خلاف باز کرده باشه همین پیامک ها

فکر کنم ایران نیستن حتما به پلیس فتا بگو ممکنه پای صاحب خط به یه کار خلاف باز کرده باشه همین پیامک ه ...

مرسی، فک کنم هک شد گوشیم😑