2777
2789
عنوان

خانمای باردار به کمکتون نیاز دارم

128 بازدید | 17 پست

دوستان شبتون بخیر ی سوال دارم

من هفته سیزدهم بارداری هستم..سی ام این ماه قراره برم غربالگری اول..این چجوریه ازم خون میگیرن یا فقط سونو بعد اینک باید ناشتا باشم یا نه..تو این هفته جنسیت مشخص میشه یا نه 

ممنون میشم بهم یکم اطلاعات بدید🙏❤

👶🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم کمک ولی یادم نمیاد باید ناشتا باشی یا ن واقعا مثل ماهی شده حافظم از وقتی باردار شدم 🤔سونو هم احتمالی میگه بچه چیه ولی برا منو بار اول درست گفت ولی امکانش هس اشتباه کنن

عزیزم اول برو سونو،روزی که میری چیز شیرین زیاد بخور البته اگه دیابت نداری، اب و مایعات بخور مثانه ات پر باشه،بعد با جواب سونو برو ازمایش بده،ازمایش هم نیاز به ناشتایی و... نداره،فقط حتما جواب سونو رو باخودت ببر،ازمایش و سونو رو حتما تو یه روز انجام بده،بعضی دکترا جنسیت رو احتمالی میگن بعضیا نه ولی جنسیتی که گفته میشه صد در صد نیس

عزیزم لازم نیست ناشتا باشی 

اول میری سونو جواب سونو رو ک گزفتی با جواب میری ازمایشگاه 

ازت خون میگیرن

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

شما اول سونو میدید بعد اگر براتون دکتر نوشته باید جواب سونو رو ببرید ازمایشگاه ژنتیک بدید,خون

ن نیاز به ناشتا بودن نیست

غربالگری برای جنسیت نیست گاهی یه حدسایی میزنن ک ممکنه غلط باشه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

سونو ان تی باید بری و آزمایش غربالگری 

ان تی نرفتی ؟ 

جنسیت مشخص نیست ولی دکتر خوب باشه احتمال میده اکثرا هم درسته بعد هفته ۱۶ آنومالی میری جنسیت رو قطعی میگه اونم غربالگری داره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

غربالگری اول یه سونو داری و یه آزمایش غربالگری.

اول سونو رو میدی بعد با جواب سونو میری آزمایشگاه و آزمایش میدی.جنسیت هم حدودی میگه وای دقیق نیست.

من خودم دوازده هفته رفتم و گفت احتمالا دختر اما هیجده هفته رفتم گفت پسر.