2777
2789

لایک و کامنت بزارید برا حاجترواییتون صلوات بفرستم 😍🌹

الهی همگی حاجت روا بشید😍🤲

برا خوشبختی وحاجت روایی من و داداشم mدعا کنید 😍🥲🙏🌹💞

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی حاجت روا بشی🙏 

برای شفای دخترم و عاقبت بخیر ی دخترم و پسرم دعا کن لطفا❤️

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

برای حاجت دلم 🙏 برات صلوات فرستادم  ولی تا اذان صبح وقت هست🙏

مرسی عزیزم خیلیم عالی 😍🙏

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

چشم حتما😍🤲

الهی حاجت روا بشی🙏  برای شفای دخترم و عاقبت بخیر ی دخترم و پسرم دعا کن لطفا❤️

چشم حاجت روا بشی الهی 😍🤲🌹

نازنین، شفا پیداکردن داداشم و رسیدن به هدفش خدا حفظت کنه

ممنونم چشم 🙏😍

سوسن ھستم برای مادر شدن

چشم الهی بحق الله بحق حضرت فاطمه زهرا دامنت سبز بشه 🥲🤲بچه صالح و سلامت انشالله🌹😍🤲

چشم الهی بحق الله بحق حضرت فاطمه زهرا دامنت سبز بشه 🥲🤲بچه صالح و سلامت انشالله🌹😍🤲

ممنونم گلم از دعای قشنگت انشااللہ بحق این شب عزیز خودت و داداشت غرق در خوشبختی بشین و خدا بھترینھارو براتون رقم بزنہ 😘❤

ممنونم گلم از دعای قشنگت انشااللہ بحق این شب عزیز خودت و داداشت غرق در خوشبختی بشین و خدا بھترینھارو ...

فداتشم عزیزم ممنونم زیبا 🥰😘😍🙏