2777
2789
عنوان

همسایه بالایی ی خانم میانساله که با سگش زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 60 پست
۵۵

۵۵ پیرزن محسوب نمیشه البته برو مستقیم دم در خونش جای تو من اعصابم خورد شد لباس بشوری نجس شه اونم با موی سگ

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با حیوان مشکل ندارم بخدا بچه کوچیک دارم لباس مدرسه خودم و دخترم یعنی فقط گریه م میگیره

نمدونم چرا مشکلی نداری 

این قضیه اصلا برای من قابل تحمل نیست خونه ی جای زندگی ادماست 

خیلی رک و راست بهش بگو 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نمدونم چرا مشکلی نداری  این قضیه اصلا برای من قابل تحمل نیست خونه ی جای زندگی ادماست  خی ...

ببین انقدر که بعضی صاحبای این سگها وقیحن واقعا دهن به دهن شدن باهاشون سخته. ی سری تو خیابون شلوغ که پر از پاساژه دختره و مامانش ی سگ بزرگ اورده بودن دختره بغلش کرده بود میگفت مامان خودشو خیس کرده من که شنیدم با فاصله از مقابلشون رد شدم چون هم میترسم هم بشدت چندشم میشه و پاساژ هم جای حیوون نیست. دختره به جای عذرخواهی با وحشی گری تمام شروع کرد بد و بیراه گفتن که چرا مثلا اینجوری از بغلش رد شدیم و بهش برخورده بود.... واقعا فهمیدم این از خود اون سگ تو بغلش درنده تره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نمدونم چرا مشکلی نداری  این قضیه اصلا برای من قابل تحمل نیست خونه ی جای زندگی ادماست  خی ...

ان شالله به خودم قول دادم بگم بهش وگرنه معلوم نیس تا کی بمونه

ببین انقدر که بعضی صاحبای این سگها وقیحن واقعا دهن به دهن شدن باهاشون سخته. ی سری تو خیابون شلوع که ...

خب اون توی خیابون بوده رهگذر بوده 

ادم میگه ارزش نداره اعصابمو خرد کنم 

ولیوقتی اومده بالای سرت لباساتو داره نجس میکنه سکوت معنی نداره 

جلوی ظلم و بیشعوری رو بگیرید ..اینجور ادما باید نشونده بشن سرجاشون 

از هیچی هم نترس قانون آپارتمان نشینی حمایت میکنه حتی میتونی شکایت کنی به شورای حل اختلاف

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ببین انقدر که بعضی صاحبای این سگها وقیحن واقعا دهن به دهن شدن باهاشون سخته. ی سری تو خیابون شلوع که ...

منم فکر میکنم خانومه عصبی باشه شاید به این خاطره از دهن به دهن گذاشتن میترسم 

ان شالله به خودم قول دادم بگم بهش وگرنه معلوم نیس تا کی بمونه

استارتر جواب بالا جواب شما بود 

خب اون توی خیابون بوده رهگذر بوده  ادم میگه ارزش نداره اعصابمو خرد کنم  ولیوقتی اومده با ...

آره حق با شماست کاملا

منم فکر میکنم خانومه عصبی باشه شاید به این خاطره از دهن به دهن گذاشتن میترسم 

زنگ بزن محترمانه مشکلتو مطرح کن بگو ما اعتقاداتی داریم موی سگ شما میاد روی لباس های ما حالا ما شکایت نمیکنیم تو عالم همسایگی شما هم مراعات کنید 

وگذنه که حتی سگ شما ار اسانسور هم نباید استفاده کنه 

بذار خودشو جمع و جور بکنه 

بهش بگو شرمنده روی ماهتون مثلا بگو جمعه و یکشنبه و سه‌شنبه معمولا رخت میشورم من لطفا زیر انداز نتکونید چون همش به لباس ها میچسبه مجبورم بشورم باز چون بچم پوستش حساسه .

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!
میانساله دیگه پیر زن نیس

مستأجره یا مالک ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)