2777
2789

چه ساعتی بخونم؟؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

فک کنم بعد اذان مغرب و عشا باز بپرس

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

واقعا ابن روز هر دعایی کنیم قبول میشه؟

من خیلی زندگیم خراب شده 

کاش خدایا نگاهی بهم بندازه

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

اون چیزی که از قدیم یاد مونده ساعت ۱۲ بود 😄 اما دقیق نمیدونم فک کنم ۱۲ به بعد میشه . میشه برا آرزوی منم دعا کنی ؟ انشالله هرچی از خدا میخوای بهش برسی عزیزم 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
عزیزم  واقعا ابن روز هر دعایی کنیم قبول میشه؟ من خیلی زندگیم خراب شده  کاش خدایا نگاهی ...

بزن گوگل 

یه فرشته هست میاد زمین ... ادامه داره 

انشالله که هر چی صلاحتونه براتون پیش بیاد 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

گلم مابین نماز مغرب و عشا 

6تا دورکعتی در هر رکعت 1حمد، 3قدر، 12 توحید میخونی 

وقتی نماز ها کامل شد 4تا ذکر هست هرکدوم هفتاد بار باید تکرار بشه میتونی دعاهارو از گوگل در بیاری قشنگم 

بعدشم حاجت رو میخای از خدا 

التماس دعا 

عزیزم از اذان مغرب میشد خوند تا اذان صبح هم فرصت هست بخونی  

اگر خوندی التماس دعا دارم 

۳ تا هم ذکر راحت هست واسه امشب تو تاپیکم گذاشتم اگر خواستید بخونید 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
گلم مابین نماز مغرب و عشا  6تا دورکعتی در هر رکعت 1حمد، 3قدر، 12 توحید میخونی  وقتی نماز ...

یعنی الان بخونم ؟؟ ببخشید من تازه شروع کردم نماز خوندن اطلاع ندارم میشه بگید الان بخونم یا ن ؟

عزیزم از اذان مغرب میشد خوند تا اذان صبح هم فرصت هست بخونی   اگر خوندی التماس دعا دارم  ...

ممنونم عزیزدلم 

پس الان میتونم بخونم درسته؟؟

یعنی الان بخونم ؟؟ ببخشید من تازه شروع کردم نماز خوندن اطلاع ندارم میشه بگید الان بخونم یا ن ؟

نماز مغرب که قضا شده اما قضا شو بخون و اینکه تو نت بزن شهر شما نیمه شب شرعی کی هست 

اگر هنوز نشده میتونی نماز عشا رو بعد نماز لیله الرغائب کامل بخونی 

اگرم نیمه شب رد شده بود که باید نماز عشا رو قضاشو بخونی