2777
2789
عنوان

نیت کنید،(: 🕯🫶🏻شب ارزوهاست

233 بازدید | 37 پست

دوستان امشب شب ارزوهاست انشالله خدا به دلتون نگاه کنه و مرغ امین به افکارتون امین بگه

امشب به نیت براورده شدن ارزوها میخوام شمع روشن کنم و دعا بخونم

کسایی که میخوان اسمشونو بگن تا موقع دعا کردن اسمتونو بگم

شماهم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات منو مهمون کنید🫂🫀

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

خدا بهم بچه بده

برات صلوات فرستادم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم راحت شم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

برای شوهرم دعا کن.گره از کارش باز بشه

الهم صل علی محمد و آل محمد 

اسمش حسین

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

اسی انشاالله هرچی میخوای خدا هزاربرابرشو بهت بده.

دوستان انشاالله هر آرزویی دارین برآورده ختم به خیر بشه.

توروخدا برای شفایهمه مریضا و شفای خواهر منم دعا کنید اسمش زیبا

برای خودمم دعا کنید. برادرم تو محل کار خودش بهم پیشنهاد کار بده. فاطمه ام

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
برای شوهرم دعا کن.گره از کارش باز بشه الهم صل علی محمد و آل محمد 

اسمش حسین 

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری