2777
2789
عنوان

شب ارزوهاازخداچی میخاین

166 بازدید | 18 پست

میشه بادلای پاکتون برامنوشوهرم دعاکنین ی فرزندصالح وسالم خدابهمون بده یعنی میشه این ماه حامله باشم روز پدربراشوهرم ک چن سال منتظره پدرشدنه جشن بگیرم

انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبيبَةِ حَبيبِكَ وَنَبِيِّكَ وَاُمِّ اَحِبّآئِكَ وَاَصْفِيآئِكَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمينَ، اَللّهُمَّ كُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَكُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها، اَللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَليلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْكَريمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَيْها وَعَلى اُمِّها صَلاةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ»

الاهی آمین،،واست دعا کردم عزیزم❤

توام واسه عاقبت بخیری و کنار هم بودنمون میشه دعا کنی؟مرسی دورت بگردم❤🥺

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا میخام هر چه زودتر

یه بخت و ازدواج خیلی خوب نصیبم شه💚

الهی آمین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيق ...

انشالله امیدم ب خداست ازترحم بنده هاش خسته شدم😔

من چون بدون دارو پریود نمیشدم رفتم برا سیکل ای وی اف دکتر دارو  داد گفت بزن پریود شدی بیا داروهارو شروع کنیم که من گفتم کارامو بکنم بعد بزنم روزی که میخواستم امپول بزنم یهو به سرم زد بی بی برنم وقتی زدم مثبت شد فک کردم خرابه رفتم ازمایش و دبدم باردارم واقعا

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
بله همون سال که نذر کردم باردار شدم 

واقعا؟خوشبحالت خدابرات حفظش کنه من شوهرم ازو اسپرمه وهیچ اسپرم زنده ای بیضه اش تولیدنمیکنه الانم یکی ازبضه هاش کیست وندول داره بایدعمل بشه بیضه اشوکلا بردارع