سلام خانم ها من خیلی کنجکاوم بدونم چیشد بلاخره داستان اون خانم لطفا جمعه هرکی با خبر شد تاپیک زده تکم کنه تا بیام براتون دعا میکنم
کاربر قدیمی هستم با یه کاربری جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
کاربر قدیمی هستم با یه کاربری جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو اذیت نکن. ایشون خیلی خیلی دروغگو هستن. فقط تخلیه. چندتا از کاربرا دروغش رو درآوردن. همیشه آ ...
اره تاپیکاشو دیدم حالا جدای از اون بینهایت غلط املایی داره یکی از کاربرا گفت چرا غلط داری گفت حالم بده حواسم نیست البته وقتی حالش خوبه غلطاش بیشتره تو مابقی تاپیک اش دیدم خیلی چاخان میزنه به نظر من باید روز جمعه میومد خونه منتظر میشد حتی در خونه همسایه میرفت شاید اونا خونه بودن ویا دوربینارو چک میکرد همینطور رو هوا طلاق طلاق