2821
2789

نماز لیله الرغایت

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

سلام بچه های نی نی سایتی

شماهایی که پیام منو میخونید 

من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگیرن 

من چند ساله پشت کنکورم ،انقد مسخره شدم حرف شنیدم ،قضاوت شدم همه اینا به کنار من جوونیم رو گذاشتم رو کنکور 

اما میدونین چرا نشد ؟ 

اول کم کاری خودم 

دوم مشکلات خانوادگی و والدینم 

ازتون میخام دعا کنید اگر صلاحع که پدر مادرم جدابشن و خدا به منی که بچشونم صبر و تحمل و طاقت بالا و فراوان برای قبول این اتفاق بهم بده

ویع دعای دیگه اینکه تروخدا برام دعا کنید اون رشته و دانشگاهی که مد نظرمه دوسش دارم قبول بشم همونی که خودم میخام همونی که قلبم باهاشه

۱۲ سال  مدرسه درس خوندم ۵ سال پشت موندم 

الانم بااین شرایط نیاز ب تمرکز دارم ۳ ماه دیگه کنکوره 

من باید خودمو جمع و جور کنم برسونم 

دعا کنید از نطر روحی حالم اوکی بشه 

شرایط به نفع من پیش بره 

من قبول بشم 

یه خوشحالی از ته ته ته ته ته دل بکنم 

جبران بشه

بشوره ببره همه این جریانارو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بچه های نی نی سایتی شماهایی که پیام منو میخونید  من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگی ...

دعا میکنم برات قشنگم :) 

منم پشت کنکورم واسم دعا میکنی؟!🌱

۱۴۰۲/۱۱/۰۹🌱❤️ ،همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                                که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی💜  

همسر من ۴سال پیش با دل شکسته همه اعمال امشب رو انجام داد

دکترا از طبیعی باردار شدن کاملا ناامیدمون کرده بودن و ارجاع دادن به مرکز ناباروری واسه ivf،مشکل هم از جانب همسرم بود

ماه بعدش من در کمال ناامیدی بی بی چکم مثبت شد و خدا پسرم رو بهمون هدیه داد  

ان شاالله همه امشب حاجتاشون برآورده به خیر بشه

التماس دعا

دعا میکنم برات قشنگم :)  منم پشت کنکورم واسم دعا میکنی؟!🌱

امیدوارم به حق همین وقت وساعت 

همه خوشبخت و عاقبت لخیر باشن 

کنکوریا هم موفق باشن پیشرفت کنن 

هیچ گس دیگه پشت کنکوری نباشه 

شمایی که روم ریپلای زدی ب اونی ک میخای برسی انشالله

امیدوارم به حق همین وقت وساعت  همه خوشبخت و عاقبت لخیر باشن  کنکوریا هم موفق باشن پیشرفت ...

ان شاالله🌱

۱۴۰۲/۱۱/۰۹🌱❤️ ،همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                                که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی💜  
2825
2823
2791
2779
2792