2777
2789

من در طول بارداری باید امپول پروژسترون بزنم ۳ هفته ای یکی صبی شوهرم داشت میزد خیلی ارومم میزد یهو انگار نفسم تنگ شد و شروع شد سرفه ۵ دقیقه ای طول کشید این هفتمین امپولم بود اما سر این یکی اینجوری شدم انگار قفسه سینم میخاست بترکه و یکی میخاد خفه ام کنه نفس نفس میزدم الانم انگار ی جا رو ک خاکی بوده جارو کردم قفسه سینه درد میگیره موقع نفس کشیدن بنظرتون خطر داره 

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱

اگر میتونی برو درمانگاه اگر‌نه‌به‌ اورژانس زنگ بزن حالات رو بگو. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ادامه دار شد. البته نگران نباش استرس برات خوب نیست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اگر ادامه دار شد. البته نگران نباش

ممنونم حالا ب دکترم پیام دادم تا جوابمو بده ببینم چی میگه 

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱