2777
2789

دخترم خیلی ناراحته مظلومم هست جوابش رو نمیده 

میگه هرچی میارم میگه پیف... باز خوراکی بوگندو اورد

حالا میخوام جشن اسم دختر برا این دختره کیک سفارش ندم دخترم بگه تو نخوری بهتره بو گند میدن

ولی بازم میگم بچه هستن اما اینقدبی ادب وبدجنس؟؟!!

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خودت میگی بچه ن  یا یادگرفته یا دنبال توجهه

اصلا اینقدر دخترم اذیت میشه از دست این میره زیر میز خوراکی میخوره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
وایییی چقدرر اون دختره بی شخصیته  برو با معلمش صحبت کن  سفارش بده براش چون همه میخورن و ...

خیلی ...ولی واقعا نمیدونم کار درست چیه که اون دختر هم بفهمه درست رفتار کنه

ولی بنظرم من هوای بچت رو داشته باش نذار دیگران اذیتش کنن 

به دخترت بگو اشکال نداره مامان همه نوع ادمی پیدامیشه و بهش بگو که به اون دختره بگه خراکی من هرچی هست به تو ربطی نداره 

و اگ دیدی خیلی داره این موضوع کش پیدامیکنه بدون اینک به دخترت بگی برو مدرسه و به معلمش بگو 

نزار اینطوری اینطوری تخریب بشه بچت 

بهش یاد بده چطوری برخوردکنه بادیگران 

فقط حواست باشه ک نفمه ک رفتی پیش معملش

🥰😇

سفارش بده شما با بچه مدرسه ای که آدم در نمیوفته . بچه ان . 

وضمن اینکه به بچت یاد میدی چطور برخورد درست کنه باهاش میتونی به معلمش بگی که در این مورد سر کلاس صحبت کنه و یادشون بده 

آموزش فقط جمع و تفریق نیست . متاسفانه بعضیا تربیت خانوادگی صفره  تو مدرسه هم به تربیت اصلا توجه نمیشه 

خیلی ...ولی واقعا نمیدونم کار درست چیه که اون دختر هم بفهمه درست رفتار کنه

حالا این دفعه رو سفارش رو بده براش اشکال نداره ولیی به رو دخترت خیلی کار کن یادبده بهش 

نزار دیگران روش تاثیر بذازن و موذب بشه

🥰😇

کلاس چندم هستن؟

اول

خود دختره مگ خوراکی چی میاره ک ب دختر شما طعنه میزنه بعضی بچه ها چقدر نیش زبون دارن خدا ب خیر کنه

نمیدونم منم خوراکی دخترم رو همیشه چیزای معمولی میذارم شیر شکلات نون پنیر ...

با خورد کردن شخصیت  دختر ه کار درست نمیشه 

کار درست رو شخصیت واعتماد بنفس دخترتون کار کنید.

پسرم اوایل ک لقمه میبرد مدرسه دوستش گفته بود لقمه جی خوراکی خوبه کیک ابمیوه مامانم من دوست داره هر روز بهم پول میده.

پسرم گفت من دیگه لقمه نمیبرم مدرسه ابروم میره .

بهش گفتم وقت گداشتن سیب سرخ کردن سس زدن ولقمش کردن سخت یا راحت پول بدم بری خوراکی بخری ببین ت چقدر برام مهم وعزیزی ک من اینقدر زحمت مکیشم تا شما مدرسه خوراکی مقوی وسالم بخوری ارزش نون پنیره ک مامان وقت بزار خیلی بیشتر از کیک اب میوه امده است ک با پول نیشه از معازه خرید.

رفت بود هنینارو ب دوستش گفت بود الان با چ افتخاری لقمه میبره تازه گاهی هم میخوام پول بدم بره خوراکی بخره میگه همون لقمه ای مامانم خوشنزه تر 😂😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚