2777
2789
عنوان

خواستگار

971 بازدید | 49 پست

بچها قراره امشب پسر عمم بیاد خواستگار از لحاظ اخلاق عالیه همه تعریفشو مکنن خونه هم داره ولی ماشین نداره شغلشم آرایشگری قراره باز کنه.هر دو لبسانس حسابداری داریم ولی مادرم زخاطر وضع مالیش قبولش نداره بنظرتون.چکار کنم

خدایا بیا و.بغلم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت کاری نداشته باش 

پیدا کردن ادم درست با ذهن درست تو این زمونه خبلی سخته 

این زندگی تو هست اگه خودت میتونی بسازی مادر بعدن خوشحال هم خواهد بود مهم حس خوشبختی خودته..

به مادرت کاری نداشته باش  پیدا کردن ادم درست با ذهن درست تو این زمونه خبلی سخته  این زند ...

مادرم میگه بعدا انتظار کمک مالی از ما نداشته باش

خدایا بیا و.بغلم کن
مادرم فقط میگه پول پول پپل.اخه تا کی صبر کنم 31سالمه دیگه خسته ظدم

منم ۲۷سالمه تا الان تقریبا با همشون مخالف بوده اونایی ک اون میگه اره هم من نمیخاستم 

به نظرم خودت تصمیم بگیر اگه ذات خوبی داره بله بگو بقیشو بسپر ب خدا

مادرم فقط میگه پول پول پپل.اخه تا کی صبر کنم 31سالمه دیگه خسته ظدم

با جدیت بگو همینو می خوام..ولی فکراتم خوب بکن اگه پول نداره باید انتطاراتت پایین باشه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اولین آشناییتون چطور بود  من عاشق ازدواج فامیلیم😍😍

خخخ ما 2هفته اس تلفنی در ارتباطهستیم قصدش از اول ازدواح بود.ما از سال ها قبل ب هم ی حسی داشتیم تا قسمت شد الان پا پیش گذاشت و بهم گفته

خدایا بیا و.بغلم کن
مادرم میگه بعدا انتظار کمک مالی از ما نداشته باش

خب مگه داشتی تا الان؟یا فک میکنی بعدش غرور طرفت اجازه میده ک از اونا کمک بخای؟دیگه خودت خوب فک کن اگه واقعا دوستت داشته باشه و تمام تلاششو کنه در رفاه باشین دیگه خودتم میتونی درکش کنی

با جدیت بگو همینو می خوام..ولی فکراتم خوب بکن اگه پول نداره باید انتطاراتت پایین باشه

زخدا میگه هیچی واست کم نمیزارم میگه کاریت ب خرج و مخارج نداشته باش  هر چ اراده منی در اختیارت میزارم.میگه فقط ب خودت برس خوشکل باش

خدایا بیا و.بغلم کن
خب مگه داشتی تا الان؟یا فک میکنی بعدش غرور طرفت اجازه میده ک از اونا کمک بخای؟دیگه خودت خوب فک کن اگ ...

من عشق برام مهمه ن پول.پپل ب دست میاد ولی عشقو میشه بخرم؟

خدایا بیا و.بغلم کن