2777
2789
عنوان

سرزمین مادری قسمت 7 و 8

178 بازدید | 6 پست

همین اول بگم اگه از تلویزیون نگاه میکنین و ازونایی هستین که نمیخاین پیش پیش قصه رو بفهمین تاپیک رو نخونین. بعد نیاین بگین اسپویل کردی و..😒😂

من از گیرنده این دوتا قسمت رو نگاه کردم. میدونم امشب و فردا شب از تلویزیون نشون میده

دوتا سوال؟؟ 

چرا وقتی خواهرش اومد گفت جواب بله به رهی دادن خوشحال نشدن و یکیشون  گفت بدبخت شدیم؟؟ 

چون تو خونه یکم صدا بود درست متوجه نشدم چیشد

بعدم چون فصل 1 رو درست ندیدم برام سواله که ناصر قصاب مگه با رهی بد نبود؟ الان چرا اینجوری شده؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم چون ناصر قصاب پسرش تو تظاهرات کشته شده ضد حکومتی شده بعد فکر کنم تو قسمت های آینده نحوه عوض ...

ببخشید یه سوال دیگه

رهی خودش این دختر رو دیده و پسندیده یا پدر دختره پیشنهاد داده؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ببخشید یه سوال دیگه رهی خودش این دختر رو دیده و پسندیده یا پدر دختره پیشنهاد داده؟ 

حاجی ننه و زیور و برای روضه دعوت کرد خونش که اونجا دخترش و ببینن زیور تنها رفت ننه نرفت حاجی ناراحت شد که چرا مادربزرگت نیومده چرا بهانه میارین محمدرضا فروتنم اومد رک به حاجی گفت دخترت و به رهی بده اگر نمیدی خودم یکی و پیدا میکنم دیگه حاجی گفت تا پس‌فردا باید بیاین...