2777
2789
عنوان

دلم واسه خودمون میسوزه

238 بازدید | 14 پست

بچه ها یه طرز عجیبی حس میکنم ما زنا هممون بلا استثتنا یه جاهای از زندگیمون گفتیم کاش زن یا دختر نبودیم حتی واسه یه بار،خیلی دنیا با ماها بی رحمه

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

پای احساسمون باید بسوزیم پای دلخوشیامون گاهی وقتا باید خیلی خیلی بیشتر از مردا از خودمون مایه بذاریم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت نگفتم اتفاقا عاشق این جنسیتم همیشم دوس داشتم بچه خودم و خواهرام دختر بشن😐

منم دختر بودنمو دوست دارم،ولی باید قبول کنیم که زندکی‌واسه ما سخت تر از مرداست

من همیشه همینو میگم .واقعا کاش یا ب دنیا نمیومدن یا پسر بودم .بین منو داداشم ی سال فاصلس و من ب بد ترین شکل ممکن خورد شدم با فرقایی ک مامان بابام بینمون میزاشتن فک کن اون همیشه نو نوار و تو بغل مامان بابا و بفرستن درسشو بخونه عزیز دردونه فامیل من خودم داداشمو دوسش دارم ولی هیچ وقت هیچ کس منو ندید من ی سال ازش کوچیک تر بودم جلو همه بابام میگفت درد داداشت تو سرت و از این حرفا 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
من همیشه همینو میگم .واقعا کاش یا ب دنیا نمیومدن یا پسر بودم .بین منو داداشم ی سال فاصلس و من ب بد ت ...

منم بین دوتا داداشم،زندگی با ماها خیلی بی رحمتر از اوناست،دلم واقعا گرفته

منم دختر بودنمو دوست دارم،ولی باید قبول کنیم که زندکی‌واسه ما سخت تر از مرداست

واقعا قبول ندارم زندگی برای مردا که بار همه چی رو دوسشونه و توقع ازشون بالاتره سختتره حداقل من زندگی لطیفی داشتم هیجا به سختی نخوردم از طرف خودم میگم برای بقیه نمیدونم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
واقعا قبول ندارم زندگی برای مردا که بار همه چی رو دوسشونه و توقع ازشون بالاتره سختتره حداقل من زندگی ...

خیلی خوشحالم برات خیلی ،از خدامه یه روزی تمام دخترای سرزمینم به دختر بودنشون افتخار کنن از ته دل

منم بین دوتا داداشم،زندگی با ماها خیلی بی رحمتر از اوناست،دلم واقعا گرفته

اره واقعا .هیچ وقت رفتارای خانوادمو فراموش نمیکنم واقعا ب من بد کردن 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
پریود زایمان کردن  و حاملگی سختترین جای ماجراس

بدتر از قسمت جسمیش قسمت روحیشه،خیانت عشق علاقه همه عواطف و احساسات اونقدری که ممکنه به ما اسیب بزنه به مردا نمیزنه

خیلی خوشحالم برات خیلی ،از خدامه یه روزی تمام دخترای سرزمینم به دختر بودنشون افتخار کنن از ته دل

عزیزم♥️ایشالله روزای خوب شمام میرسه ♥️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡