2777
2789
عنوان

کیا مثل منن😢

513 بازدید | 18 پست

دوماه میرم پی کاری درس خوندن ساز زدن کتاب خوندن چمیدونم ورزش کردن دنبال هرکاری میرم بعد دوماه ازش بدم میاد دیگ خسته میشم چیکار کنم خوب بشم؟ این بیماری اسمش چیههههه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری ک شایع شده جدیدا

و اسمش اینه

از هم‌گسستگی سلول های تهتانی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چطوری تغییرش بدم؟

کار عادی رو دوماه انجام بدی معلومه حوصله سربر میشه تو باید یه تغییری درش انجام بدی خب مثلا تایم اون کارو عوض کن برنامه دیگه بچین واسه کاری ک میخوای انجام بدی  ایجاد تنوع و انگیزه همینطور 

الله
خیلی اوضاع بده درمان شدی؟

نه   شاید هیچ کس جدی نگرفته اما خودم حس میکنم خیلی اذیتم فک کن ی روز نشستم میگم امروز باید بشینم درس بخونم ب دو ساعت نمیرسه منصرف میشم این ب کنار کلاس گیتار فقط یه ترم . کلاس سیاه قلم یه ترم . هر چی بخای ی ترم رفتم ول کردم   امیدوارم بعدا خود ب خود بهتر بشم شاید سنم بره بالا تر بدتر اذیتم کنه

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

🥵😭😭😭

خوب میشی عزیزم غصه نخور منم دارم😓😫باهم میتونیم قوی باشیم و باهاش مبارزه کنیم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه   شاید هیچ کس جدی نگرفته اما خودم حس میکنم خیلی اذیتم فک کن ی روز نشستم میگم امروز باید بشین ...

سنت بره بالاتر بدتر میشی تو تاپیک یکی بهم گفت یه چیز واحد برو بعد همونو هر چند وقت یه بار ک حس کردی ازش خسته شدی توش تنوع و تغییر ایجاد کن انگیزت بره بالا

خوب میشی عزیزم غصه نخور منم دارم😓😫باهم میتونیم قوی باشیم و باهاش مبارزه کنیم

نه خوب نمیشههههه باید تنوع توش اورد

سنت بره بالاتر بدتر میشی تو تاپیک یکی بهم گفت یه چیز واحد برو بعد همونو هر چند وقت یه بار ک حس کردی ...

فعلا درگیر کنکور لنتیم این چند ماه تموم بشه انشالله 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

نه خوب نمیشههههه باید تنوع توش اورد

روشش با من انجامش با تو خوبه؟؟