2777
2789
عنوان

کیا مثل منن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 18 پست
فعلا درگیر کنکور لنتیم این چند ماه تموم بشه انشالله 

من بعد ۳ سال پشت کنکور موندن رفتم ازاد روانشناسی 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من بعد ۳ سال پشت کنکور موندن رفتم ازاد روانشناسی 

من با این کارام ی عالمه خرج گذاشتم برا خانوادم برا کنکور حدود ۸ میلیون یا بیشتر خرج کردیم و نمیخونم  اصن انگار نمیتونم   مدرک آزاد با دولتی چقد فرق داره ؟ 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهههه تروخدا بگو بیا درخواست دوستی بدم اونور حرف بزنیم

قبول کردم عزیزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من با این کارام ی عالمه خرج گذاشتم برا خانوادم برا کنکور حدود ۸ میلیون یا بیشتر خرج کرد ...

واای بدجور درکت میکنم. فرقی ندارن ظاهرا واسه مهاجرت هم بهتر مدرک ازاد قبول دارن. بری دانشگاه دولتی شهر غریب خرج خورد خوراک و خرید رفت امد و خوابگاه داره بیای شهر خودت هم پدر مادرت جابه جات میکنن خرج های اون ورت کمتر میشه. خواهرم دولتی اهواز بود حقوق اصلا راضی نبود میگفت کاش همین جا بودم هزینه ها همونن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹