2777
2789

انشاالله که همتون حاجت روا بشید سفارش شده شب یه غسل هست که انجام بدید و اینکه یه نماز دوازده رکعتی هست که دورکعت دورکعت باید خونده بشه داخل اینترنت هست بزنید میاد به امید خدا ههممون به اون چیزی که می‌خوایم برسیم 

میشه بالای مهربونتونم دعا کنید من به اون کاری که می‌خوام برسم وتو ازمونم قبول شم🥺🥺🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه والا بدتر شد همه چیز در همه زمینه ها.....

نه عزیزم اینطوری نگو خدا خیلی بزرگتراز خواسته های ماست مطمین باش به حکمت و مهربونی خدا 

منم خیلی وقتا بوده واسه چیزی آنقدر دعا کردم یا نذر کردم ولی نشده اون زمان فک میکردم بهترین کار برامن فقط اونه و باید بشه و وقتی نشده خیلی ناامید شدم ولی بعد مدتی دیدم اتفاقا بهتر که نشد وگرنه خیلی منو تو مشکل می‌انداخت 

بزار یه چیزی رو بهت بگم من یه آرزویی داشتم وقتی مجرد بودم که فقط دعا میکردم و اشک میرختیم که فقط باید بشه من به خوب و بدش کار ندارم حالا که برآورده شده انقد مشکلات بعدش زیاد برام پیش اومد میگم خدایا غلط کردم کاشکی بزور ازت چیزی رو نمی‌خواستم ناشکری نمیکنم ولی همیشه عزیزم دعا کن بگو هرچی مصلحت انشاالله پیش بیاد چیزی رو بزور از خدا نخواه خدا خیلی مارو دوست داره