2777
2789

فامیلای مشترکمون  

حالا که اونارو تو چشم من بد کرده  تا من چیزی بگم سریعا واکنش نشون میده که اونا خوبن تو بدی 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فهمیده که اشتباه میکرده

والا اشتباه نبود الان طرفداری یکیو میکنه که پشت سر من بدترین حرفارو به شوهرم زده  حتی بخودمم گفته  به شوهرم گفته بود دختر برادرمه ولی نری باهاش ازدواج  اصلا دختر خوبی نیست هزارتا انگ ناموسی بسته بود بهم 

والا اشتباه نبود الان طرفداری یکیو میکنه که پشت سر من بدترین حرفارو به شوهرم زده  حتی بخودمم گف ...

وااا

پس شوهرت عجیب شده ..حالا تو یه مدتی اصلا درموردشون حرف نزن 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

وااا پس شوهرت عجیب شده ..حالا تو یه مدتی اصلا درموردشون حرف نزن 

من اصلا خوشم نمیاد چیزی دربارشون بگم اما  همین خانم منو توی یه جمعی دیده میگه میخوام بیام خونتون  اونجا هیچی نگفتم ولی بعد به شوهرم گفت این خالت پاشو بزاره خونه ما من از اون در میرم برای همیشه اونم برگشت گفت بیخود کردی میاد میره مگه چیه 

من اصلا خوشم نمیاد چیزی دربارشون بگم اما  همین خانم منو توی یه جمعی دیده میگه میخوام بیام خونتو ...

خوب کردی چیزی نگفتی اینطوری میفهمه که راضی نیستی بیاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima