2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم کسی مو کاشته یانه؟؟؟

121 بازدید | 11 پست

مثلا با یه نفر میخوایی  اشنا بشی 😐

باید از کجا فهمید قبلا موکاشته یانه ؟؟

فرقشون با موی طبیعی چیع؟

طرف نزنه ازدواج کنه بچشون کچل بشه 

پسرعموم مو کاشته لامصب اینقدر طبیعیه اصن معلوم نمیشه البته اون خارج ازکشور انجام دادع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر مو بکارن، موهاشون مثل مو  عروسکی و منظم درمیاد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ژن کچلی هم از سمت فامیل مادر منتقل میشه ، نه از سمت فامیل پدری

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

به کچل بودن باباش زیاد ربطی نداره بچه هم اگه بخاد کچل ارثی بشه از بالا ۱۸ سال شروع میشه معمولا بخاطر هورمونا

یکیو میشناسم موهاش  کچل موی هر دوتا داداشش پر پشت

البته اون ۲۸ سالگی کچل شده 

ینی با کچلا ازدواج نمیکنید؟ من با یه کچل مو نکاشته ازدواجوکردم

از نظر من مردهای کم مو جذاب ترن