2777
2789
عنوان

خدا کنه بچم سقط بشه

958 بازدید | 8 پست

ناخواسته باردارشدم خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم داره عذابم میده باحرفاش همش میگه اگه دخترباشه باید سقط کنی مگه دسته منه بخدا صبح زود ن صبحانه خوردم فقط حرص خوردم اینقد گریه کردم گفتم خدایا این بچه رو خودت سقط کن تا اینقد عذاب نکشم لعنت به مردای نژاد پرست

خدایا خودت کمک کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرتون بگین اینکه پسر نمیزائم از کیفیت اسپرم توئه دست من نیست . بعدم بهش بگو همون دخترم ک باشه میشه عصای دستت . کار خدا رو موندم واقعا

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بعد شوهرمن میگه بچم باید دخترباشه 🤣من فقط دختر میخام 

البته پسرم دوس داره ولی دخترو بیشتر

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
۳تادختر دارم یه پسرهم دارم البته دوتابچه های همسرم هستن

اها همسرتون قبلا ازدواج کردن؟ همسرشون فوت کرده؟

دوتا دختر ها از قبل داشتن؟

خدا خیرت بده ک برای بچه هاش مادری میکنی فقط خیلی احتیاط کن ک یه وقت فرق نذاری یه وقت بدی همسرتو با بچه ها تلافی نکنی 

ببخشید جسارت کردم خواهرانه گفتم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اها همسرتون قبلا ازدواج کردن؟ همسرشون فوت کرده؟ دوتا دختر ها از قبل داشتن؟ خدا خیرت بده ک برای بچه ...

یه پسر ویه دختر از خانم قبلی ۲تادخترهم من به دنیا اوردم ن عزیزم درست میگین بچه ها چه گناهی کردن که بخام با اونا تلافی کنم فقط کارهای شوهرم رو بخدا می سپارم

خدایا خودت کمک کن 
یه پسر ویه دختر از خانم قبلی ۲تادخترهم من به دنیا اوردم ن عزیزم درست میگین بچه ها چه گناهی کردن که ب ...

خدا خیرت بده عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه در پناه خودش...اجر خوبی هاتو میگیری نگران نباش برای بچه توراهی هم ناشکری نکن عزیزم به حق علی اصغر ک پسر میشه نذر کن ۴۰ روز هرسوره ای دوست داری برای مادر امام زمان بخون ان شالله ک پسره و خودتم به آرامش میرسی 

دعا کن منم مامان بشم ...😔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹