بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون میخواستم عمیق یاد بگیرم و بعدا موفق باشم تو این شغل مستر شرکت کردم دوره شتاب کیفیتش نس ...
من دوست دارم مرکز قبول شم ولی نرم که انگیزه بگیرم و به خود باوری برسم برای آزمون کانون .بعد ار دوره شتاب با مستر پیش برم ولی میترسم از اینجا مونده و از اونجا رونده بشم و تایمم رو از دست بدم بخاطر خوندن برای مرکز و از هدف اصلیم ک کانون هست باز بمونم
فقط یه راه رو برو ازین شاخه به اون شاخه پریدن تورو از مسیر دوز میکنه جملات انگیزشی زارعی رو گ ...
دوستم این پیشنهاد بهم داد و مجبورم کرد برم مرکز ثبت نام کنم وگرنه من مرکز رو به رسمیت نمی شناسم اصلا .کاش آیدی تو داشتم بهت کامل جریان رو تعریف می کردم
اونجا همه چالش هایی که باهاش روبرو هستی رو حل میکنن برات فقط باید با انگیزه باشی و ادامه بدی
میدونه من پایم صفره و اصلا آمادگی ندارم به اجبار دوستم شرکت کردم الان حالم خوب نیست چون میدونم نمی رسم بخونم از طرفی ام پیش همسرم خجالت میکشم اگر بگم نمیخوام شرکت کنم چون کانون هم ثبت نام کردم نرفتم اگه سرجلسه برم باور کن منفی میزنم همرو
منم پایم صفره ولی یه جوری آموزش میدن که تفاوتی بین صفر و ۱۰۰ وجود نداشته باشه ممحتی نمیدونست ...
میدونه فدات خودم عضو دوره ضربتی بودم قبلا.. من استرسم فقط برای شرکت در آزمون مرکزه. نمیدونم چجوری بخونم تو این ۵۷ روز یا بیخیال شم و بذارم کنار مرکز رو