2777
2789
عنوان

مهمونی نسبتا شلوغ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 35 پست
من واسه خودم و همسرم هیچوقت سفره یک بار مصرف ننداختم حتی مسافرت هم میریم لیوان خودمون رو برمیدارم&n ...

من سفره استفاده میکنم ولی لیوان نه

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها ناراحت میشن

حالا من خودم بدم نمیاد

ولی تو همین سایت خیلی ها بی احترامی میدونن. اگه شرایطش داری بشقاب چینی بزار عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
عه دو مدل ظرف بشه ضایع نیست ؟

نه خب کسی از جوونای الان توقع چهار دست ظرف نداره که و البته که به نظرم مهم هم نیست متوجه بشن از مادرت گرفتی راستش من بودم فکر میکردم آیا مهمونی پر جمعیت بازم دارم و محتمله؟؟؟ اگر نه نمیخریدم ولی اگر مهمونی پر جمعیت زیاد داری بخر 

بری پول ظرف بدی سه ساعت پای سینک وایستی اب هدر بدی که یکی بهش برمیخوره؟!به درک اسفل السفالین که برمیخوره!

ظرف یه بار مصرف خوب جنس بامبو هست بیار معذرت خواهیم بکن ببخشید این تعداد بشقاب نداشتم اونی که درک نمیکنه سرویس طلاکوبم بیاری جلوش لیراد میگیره