2777
2789

مگه مهریه برای گرفتنه وقتی ک بی مشکل داری زندگی میکنی

مهریه خدایی نکرده برا زمان جدایی و اذیت های طرف مقابله 

ک درقبالش طلاقتو بگیری یا هرچیز دیگه

حالا طرف بزنه ده تا  مگه فردای عقد میگه ده تا سکمو بده

مهریه واسه ایندس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا نمیشناختم اسمش چیه؟

اسمشو نمیدونم بخدا  ابنستا فالوش دارما  ولی اسمش  یادم رفته  تبلیغ تلوزیون تو امارات ببینی   تبلیغ  پودر ماشین ظرف شویی و  دستمال اینا میکنه   

عمه ی من سکه مهریه داشت وقتی شوهر عمم فوت کرد بجای اینکه تمام اموالش برسه به مادر و بچه هاش رسید به ...

دقیقااا. آدم نباید فقط نوک دماغشو ببینه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اخه من زیاد نیستم مثلا ۱۰ روزی بود نبودم بحدا  بیامم همش  درو دل و اینا میکنم و مینویسم ول ...

همون بهتر نیستی من مجردم ولی از وقتی این چیزهارو دیدم اینجا دیدم خیلی به ازدواج بد شده و احساس میکنم اینده خیلی دچار شک بشم از بس اینجا خیانت و... دیدم

من فاز شماهایی که تو زندگی مردم فضولی میکنید و به همه چی انتقاد میکنید رو نمیفهمم 

بابا مردم عقل دارن خودشون میفهمن دارن چیکار میکنن 

چرا بقیه رو بیشعور فرض میکنید خودتون رو علامه دهر

مگه شما میخوای مهریشو بدی اونی که قراره مهریه بده قبول کرده شما کاسه داغ تر از آش نشو 

فعلا ک کرده   تازه همه داراعیشم بناممه   حق بچه و مسکن و اینام بناممه!! طرف نخاد زندگی &nb ...

جمعه هرچی شد بیا تاپیک بزن

دمت گرم همه چی بنامته👏

چجوری زدی ب نامت؟:خود شوهرت زد یا تو گفتی

راهشو بگو😁

همون بهتر نیستی من مجردم ولی از وقتی این چیزهارو دیدم اینجا دیدم خیلی به ازدواج بد شده و احساس میکنم ...

اصلا بهت اردواج پیسنهاد نمیکنم  من واقعا شوهرمو دوس دارم ولی اگر عاشقش نبودم  ب هیچ عنوان دور از جون بقیه این خریت نمیکردمم  نمیخام دلتو خالی کنم ولی با تحقیق و تحقیق و تجقیق و تجقیق ازدواج کن اگر خاستی کنی     چون واقعا  ارزشش نداره بمیری برای کسی ک  حتی نمیدونه عشق چیه

اصلا بهت اردواج پیسنهاد نمیکنم  من واقعا شوهرمو دوس دارم ولی اگر عاشقش نبودم  ب هیچ عنوان ...

منم معتقدم حتما باید عاشق بشم واقعا من یکی سنتی و... نمیتونم

البته باز تا ببینی قسمت چیه و خدا چی میخواد

جمعه هرچی شد بیا تاپیک بزن دمت گرم همه چی بنامته👏 چجوری زدی ب نامت؟:خود شوهرت زد یا تو گفتی راهش ...

موقع عقد ی خونخ داشتیم ی ماشین  شوهرم طمع  کرد فروخت داد دوستش  برد سرمایه ک عراق  کار راع بنداره  خردو بالا کشیدو رفت! ما رفتیم  ۳ سال مستاجری و از صفر شروع کردیم و مراسم نگرفتیم و مسخره مروم شدیم و عالم و ادم بهمون خندیدن ک کدوم عاقلی  خونشو میده میره  !!! شوهرم ب باد هوا دار پولارو ۳ سال مستلحر یجا نشستم  خودم کار گردم شوهرم کار کرد  جمع کردیم  کارگاه زدیم!  من پارتی پیدا کردم گذاشتن شوهرمو کار دولتی  پیمانی بود بعد با بدبختی رسمی  شد!    ولی  اوضا بهتر شد ولی باهم  واقعا پارع شدیممم تا ماشین خریدیم ی دنا پلاس   ولی مستاجر بودیم   دقیقا ۳ ماه مونده  بقراردادمون    پلیس زنگ زد ک اون طرف   اومده تو فرودگاه دستگیرش کردن! پولمونو دادن با سودش و رضایت دادیم  باهاش خونخ و باغ خریدیم    شوهرم میگه نرو سرکار  چون من رسمی هستم و اینم بگم من هم مدرسه میرفتم هم فرهنگسرا هم زبانسرا  یعنی صیح تاشب همو نمیدیدم فقط برای درست کردن اوضا     ولی  شکرخدا بهتر شده و من باردارم و کارمو خیلی کم کردم فقط مدرسه میرم  ریاضی یازدهم و هندسه ی  دواردهم درس میدم      کارمن کردم ۳ روز تو هفته     و شکر ورست شده اوضا  ماشینو دادیم  ماشین جدید و خونه ای ک میحاستم و گرفتیم      باباش اینا با اینکه پدلدار بود  یعنی در توانش بود هیچ کارب برلمون نکرد ما خودمون با بدبختی ساختیم  و سر این چون دیگه ب باد ندتشون بنام من زدیم همه چیووو

منم معتقدم حتما باید عاشق بشم واقعا من یکی سنتی و... نمیتونم البته باز تا ببینی قسمت چیه و خدا چی م ...

اگر من ۳۰ سالم بود شوهرمو ندیوه بودم  محال بود ازدواج کنم  محااااال بود  ن بگم قسنگ و ایناس ها ن من عاشقش شده بودم اگر  مال کس دیگه میسد  تا اخر عمرم خودمو نمیبخشیدمم 

الان چی ؟الان راضی از اینکه ازدواج کردی؟

از خانوادش ن   ن تقاوت فرهنگی  ن    ن  اینکه حقم نبود سختی کشیدن و میتونستم زندگی ردحت تر و انتخلب رلحت تر داشته بلشم ن! 

من میتونستن الان تو زندگی بهتر و کاملتری باشم ولی خورم نخاستم  من نتونستن از شوهرم بگذرم خیلی با خودم جنگیدم نتونستن  چون اگر مال یکی دیگه میشد میمردم و جسرتش  منو میکشت! مگرن حقیقت خیلی با خورم جنگیدم ک برم با یکی دیگه دل نزاشت