2777
2789
اونم قبول کرد؟ واقعا کمتر کسی این مقدار رو قبول میکنه الان

۱۳۷۲ تا سکه تمان بهار عندالمطالبه   ۷۰ تا  مشهد  ۱۳ تا کربلا   ۲ تا  نبات   سه دنگ خونه   ایتا مهرمه ولی  بعدش هرچی دراورد زدم بنامم ک ازش نگیرن    خانوادش ولی من دوسش دارم   اصرا پولگیم نیستن   اینارو گفتن فقط ک بدونی  الکی نمیگم و دقیقا چی مهریم    شوهرمم خانوادش قبول نداشتن نهریه رو خودش گفت  بشماچ  قبول و اونام  قبول کردن 

فقط بگو چه جوری همه اینهارو قبول کرده؟ حق بچه و مسکن  همه دارایی ۱۳۷۲ تا مهر

بقران اگر دروغ  بگم  دوست بودیم  بابدم منو نمیداد  دیگه اومد گ۴ت خانوادش لال شن و قبول کرد و گفت هرچی بگید  اینا سنگای بود ک انداختن جلو پاش  ولی گفت میخامش و قبول کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقران اگر دروغ  بگم  دوست بودیم  بابدم منو نمیداد  دیگه اومد گ۴ت خانوادش لال شن ...

امیدوارم تاپیک پربازدیدت راست در نیاد و شوهرت کاری به همسایه نداشته باشه مگرنه بدبخت میشه از نظر مالی😂😂😂(صرفا جهت فان)

امیدوارم تاپیک پربازدیدت راست در نیاد و شوهرت کاری به همسایه نداشته باشه مگرنه بدبخت میشه😂😂😂(صرفا ...

فکر نمیکنم باهاشون سرو سری داشته باشه! شوهرم ادم ساده ای خیلی ساده!  انقدری ساده بود ک حتی ازش میپرسیدم همه چیو میگفت و من وقتی زنارو دیدم فهمیدم سلیقه شوهرم نیستن  شوهرم  ازین عملی ها دوس داره! اصلا میگفت تورو دیدم  بخاطر اینکه عملس بودی خوشم اومد  راست و حسینی!  وقتی دیدمشون اونارک فهمیدم ولی   منتظر میمونم ک ببینم داستان چیه! اگر چیزیم باشه ناراحت میشم حدایی خیلی ولی با بچم  زندگی میکنن و انقدی هس ک تا اخر عمرم خوب و خوش زندگی کنی بچنم بررگ کنم  

فکر نمیکنم باهاشون سرو سری داشته باشه! شوهرم ادم ساده ای خیلی ساده!  انقدری ساده بود ک حتی ازش ...

ان شاءالله چیزی نیست

بد به دلت راه نده

جو مسموم اینجام موثره تو فکر و شک آدم

این قدر که تاپیک خیانت هست

مهریه فقط واسه طلاق که نیست اومد و طرف فوت کرد از اموالش می تونی مهریه ت رو برداری وگرنه میرسه به پدر و مادرش

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

دیگه حق طلاق و حضانت و مسکن و کارو و همه چی با مرده سکه هم نباشه رسما ببخشید هم چیز باشه هم مفت باشه؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ان شاءالله چیزی نیست بد به دلت راه نده جو مسموم اینجام موثره تو فکر و شک آدم این قدر که تاپیک خیا ...

اخه من زیاد نیستم مثلا ۱۰ روزی بود نبودم بحدا  بیامم همش  درو دل و اینا میکنم و مینویسم ولی پیگیری نمیکنم!  تاپیکای خیانتن نمیرم!     الان بیشتر بخاطر بارداری میام ک اگر زبکنن لال چیزی باشه بگم و بپرسم   ولی توی تاپیکم  ی سریا ی حرفای زدن اصلا من نگفته بودم! یکس گفته بود شوهرش بور چشم رنگی و پوست سفید و ایناس  اصلا ی چیزای نوشته بودن خودم تعجب میکردم! یکس نوشته بود چ نیاز داری بکار  و انداخته بود گردن من! یکی نوشته بود کاراتون مشکوک  ساعت کاریتون مشکوک اصلا  ی چیرای عجیبی بود  من تعجب کردم وقتی خوندم 

دیگه حق طلاق و حضانت و مسکن و کارو و همه چی با مرده سکه هم نباشه رسما ببخشید هم چیز باشه هم مفت باشه ...

😅😅😅😅

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞