مستان۱۱۱۱۲۲۲۲۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 426 عنوان پوست شفاف و یکدست 123 بازدید | 5 پست خانوما سلاممن پوست نسبتا خوب و گندمی دارم که همیشه ضدافتاب میزنم صورت این خانمارو میبینم یک دسته واقعا چی میزنن.یکم جوش فقط میزنم اونم زیر پستززتی 1402/10/28 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_موگه عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 220 رسیدگی میخواد و هزینه بالا هایفو تراپی جوانسازی فیشال روتین پوست فیلر و بوتاکس
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40726 پوست من صافه .گاهی یادم بیفته یه ابرسان میزنم .بیرون میرم هم کرم پودر .همه هم میگن پوستم خیلی صافه .البتع اصلاح با نخ هم حتی انجام نمیدم . با ریش تراش معمولی مردانه سه تیغه گرد .راحت صورتمم با اب خنک و مایع دستشویی میشوییم از بچگیم . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
سوگلی402 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 2673 پوست من صافه . گاهی یادم بیفته یه ابرسان میزنم . بیرون میرم هم کرم پودر . همه هم میگن پوستم خی ... با مایع دسشویی صورتت میشوری بعد صورتت چربه یاخشک
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40726 با مایع دسشویی صورتت میشوری بعد صورتت چربه یاخشک مختلط هستش . اما حساسه .مثلا مرطوب کننده نمیزنم .بزنم در جا جوش درمیاد. ابرسان میزنم .یا صابون بزنم جوش میزنه و پر جوش میشه . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .