2777
2789
عنوان

اختلاف سن

152 بازدید | 10 پست

به نظر شما کسی که بیشتر از ۴۰ یا ۵۰ سال با پدر و مادرش 

اختلاف سنی داره درگیر چه مشکلاتی میشه؟مخصوصا اینکه 

والدینش‌ سنتی هم باشن چه مزایا و معایبی داره؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیششه نظر قطعی و‌کلی داد

همکلاسی بچم…مادرش شاید ۶۵/۶۷ سالش باشه

من اول فکر کردم مادربزرگشه.بعد گفت مامانشم

ولی از همه ما مامانای جوان اکتیوتر و به روزتره و با بچش خیلی هم پایه است..یا مادربزرگ‌خودم با من نزدیک ۶۰ سال اختلاف سنی داشت

ولی این ادم ک خیلی سنتی و قدیمی و بی سواد بود..همه حرفا و شیطنتهام‌پیش این بود..بسیار درک بالایی داشت.

💕

من فاصله سنیم با پدرم چهل ساله ولی مشکلی حس نمیکنم 😂 اتفاقا خیلی خوب میتونن راهنمایی کنن و نزارن مسیر نادرست انتخاب کنی 

از معایبش شاید یوقتا طرز فکر باهم نخونه 

ولی خب ما توی خانوادمون مشکلاتمون مطرح میکنیم و یه جمع بندی کلی میکنیم . نه سیخ بسوزه نه کباب 😂 .

از یه طرفم وقتی فاصله سنی بالاتر باشه 

دیگه ناخودآگاه کاری به کارت ندارن و زیاد روت زوم نیستن .

نمیششه نظر قطعی و‌کلی داد همکلاسی بچم…مادرش شاید ۶۵/۶۷ سالش باشه من اول فکر کردم مادربزرگشه.بعد گف ...

ایشون  سختگیره‌ و ارتباط کلامی خوبی با دخترش نداره

اما دوسش داره هر چند که هیچ کدوم حرف دیگری رو متوجه 

نمیشه

من فاصله سنیم با پدرم چهل ساله ولی مشکلی حس نمیکنم 😂 اتفاقا خیلی خوب میتونن راهنمایی کنن و نزارن مس ...

اختلاف سنی با پدرشون نزدیک ۶۰ سال بوده اما هنوز ۶۰ سالش نبوده