2777
2789
عنوان

سال فاجعه آمیز....

206 بازدید | 14 پست

تو تعطیلات نوروز تصادف شدیدی کردیم و ب شدت مجروح شدیم هممون جز همسرم.

از اول سال تو بیمارستان و دکتر  و مطب و عمل جراحی های مختلف هستیم تا الان.و هنوز اثار جراحت ب شدت مشخص هست. ماشین صفرمون از بین رفت ب خاطر تعداد عمل جراحی ها بسیار هزینه کردیم.

محل کارم دچار ورشکستگی شده جوری ک سه ماه سه ماه ی مقدار کم حقوقدمیگیرم ترک کارم نمیتونم بکنم چون قرارداد دارم تا پایان سال.

همسرمم کسب و کارش دچار چالش شده. تو این وسط یهو لباسشویم سوخت.جارو برقیم سوخت ابمیوه گیربم از کابینت افتاد شکست.گوشیم دزد برد و پسرم افتاددزمین دستش شکست و .....ب قدری اتفاق های بد افتاده ک حد نداره.

بشینین ت خونه توروخدا تا سال ۱۴۰۲ تمام بشه

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

حالا من سعی میکنم مدیریت کنم شرایطو بیرون کار میکنم خونه تمام و کمال مسئولیت ها رو دوشمه میخام ب همسرم روحیه بدم تا این بحران تموم شه همش میخندم همش میگم حالا جارو برقی نیست اشکال نداره یا گوشی ندارم مهم نیست یا خدارو شکر زنده ایم و ....همش سعی میکنم تو این وضعیت وحشتناک دلداریش بدم.در صورتی ک خودم افسردگی پنهان گرفتم سی کیلو اضافه وزن پیدا کردم صورتمو از دست دادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نابود شدم از عید تا الان تو اینه خودمو نگاه نمیکنم و ....روزای بدی هست خدا برای کسی نیاره....

مشکلاتمون اونقدر زیاده ک حد و مرز نداره...

ی مدتی هست همسرم از سرکار میاد با عصبانیت و دعوا وارد خونه میشه..

یهو داد و بیداد سر منو بچه ها..

فقط فحش و ناسزا بی احترامی

امشب دیگه یهو کنترلمو از دست دادم و داد زدم بسههههههههه بس کن ...

من نابود شدم نزدیک یک سال نصف صورتمو از دست دادم بچه هام نابود کردی خودمو نابود کردی با این همه وضعیت کنار میام با نداری و بی پولی خودمم هرچی درمیارم میریزم تو حلقت یک کلمه جیک نزدم ک مقصر تویی یک بار ب روت نزدم ب خاطر تصمیمای اشتباهت دارم تاوان میدم ک تو سی سالگی تا اخر عمر نابودم بسته خستم کردی بسته این همه مدارا کردن...

اهل قهر و دعوا و برو نیستم .

چطور حلش کنم لطفا راهنمایی کنید.

ناراحت شدم عزیزم خیلی سخته 

ایشالا ورق براتون برگرده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نابود شدم از عید تا الان تو اینه خودمو نگاه نمیکنم و ....روزای بدی هست خدا برای کسی نیاره.... مشکلا ...

ایشالا حال جسمیتون ک مساعد شد برید مشاوره تو روحیه و امید ب زندگیتون برگرده به خودتون برسید هردوتاتون افسرده شدین

ایشالا حال جسمیتون ک مساعد شد برید مشاوره تو روحیه و امید ب زندگیتون برگرده به خودتون برسید هردوتاتو ...

بعله من حداقل تا اخر عمرم درگیرم.

نابودم هر کار میکنم شرایط رو مساعد کنم نمیشه همسرمم کمک نپیکنه ک هیچ بدتر چالش ایجاد میکنه.

چجوری مدیریت کنم حداقل بچه هام دچار مشکل نشن.؟

چشم خوردین  اگه میتونین گوسفند قربونی کنید صدقه بده  سوره بقره پخش کن تو خونتون

والا هم خون ریختیم هم صدقه هم دعا و قران هم کمک ب نیازمند.

ولی انگار خونمون جوش سنگین و متشنجه

والا هم خون ریختیم هم صدقه هم دعا و قران هم کمک ب نیازمند. ولی انگار خونمون جوش سنگین و متشنجه

یه سرکتاب باز کنید

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم