2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه رسیدگی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 22 پست
فدات بشم من ممنون از دلگرمیت اصلا خونمون قاراشمیشه درای ساختمون رو خریدیم برا نصب همش مهمون میاد ...

ملوس جان ما تو فامیل مون چن نفر سخت مریض شدن، خیلی بد مریض بودنا، دکترا میگفتن فقط عمل! تازه بعدازعملم اون آدم سابق نمیشدن فقط یه جورایی میتونستن زنده بمونن، رفتن پیش یه طبیب (طب سنتی اسلامی ایرانی)ک تو تبریز خودمونه، الن سال هاست از قبلناشونم بهترن، خواستی اسمشو بپرسم بگم بهت. بلکه برا شما هم سبب خیر شد. 

راستی خوشحال شدم با نامزدت بهتر شدین، امروز بهتر از دیروزین مطمئن باش ان شاءالله یه مدت بعد هم از الن بهتر میشه رابطه تون🫂

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملوس این میخاد ببینه میتونه باهات کنار بیاد یا ن..

برا همین سعی میکنه باهات بیاد بگرده فلان..

میخاد میزان هضمش نسبت ب مسئله رو بسنجه..

خیلی خیلی خیلی تو رفتارت دقیق و حواس جمع باش..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
میخوام تاصب احیا نگه دارم     ببین اصلا باهام حرف میزنه حتی همین امروز بیرون برد باهام ...

ملوس جان مراقب رفتار و برخوردت باش عزیزم  اون داره با خودش میجنگه که ببخشدت  یه وقت مبادا خرابش کنی

ولنتاین براش یه هدیه خوب بگیر کلی بهش ابراز عشق کن  بذار مطمئن بشه که تو انتخابش اشتباه نکرده  

واقعا نمیتونم درک کنم چرا این مساله باید اینقد مهم باشه

اگه میخوای با دوستات در ارتباط باشی با هرنام کاربری متفاوت و هر پروفایل متفاوتی میتونی دوستشون باقی بمونی

اما خب مسر هسی این نام کاربری و این عکس برای تو باشه که عموم مردم که باهات ارتباط زیادی ندارن سریع پیدات کنن و در جریان احوالات و داستانت قرار بگیرن 

در کل میخوای شناس باقی بمونی

و گرنه که اهمیتی نداره حتی اگه یکی مث تو پیدا شد هم دوستات در جریان هسن که اون تو نیسی و بخواد اطلاعات دروغین بده هم سریع رسوا میشه