۳۴ سالمه ولی ابرو هام برنداشتم چون دوست دارم ازدواج کنم بعد بردارم تو خونه روم نمیشه ابروهام مثل زنا باشه حالا من خیلی نچرالم .ارایشم نمیکنم همین طور ساده ام این طوری خوب کاری میکنم . نظرتون چیه ؟دوستان
اقایان درخواست دوستی ندید. خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
به من همه میگن اصلا ابروهاتو دست نزن همینجوری خوبه
ازدواجم کنم دلم نمیاد بردارم
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقایان درخواست دوستی ندید. خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
ابروها رو چون برنداشتی حالت طبیعیش قشنگه ولی ابرویی که برداری بزاری پر بشه ضایع حالته 😄 فقط صورتت ...
صورتموبن میندازم خودم ضایع است .