2777
2789
عنوان

من مجردم ولی هنوز ابروهام رو بر نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 71 پست

به من همه میگن اصلا ابروهاتو دست نزن همینجوری خوبه 

ازدواجم کنم دلم نمیاد بردارم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت بالای ابروتو برداری قشنگ میشی 

بلد نیستم 

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
یه معلم داشتیم ۴۰ سالش بود مجرد بود سیبیل داشت یاد اون افتادم 🫥🫨

ما معلم های دانشجوی الانمون اصلاخ نمیکنن نصفشون البته بقیه عملم کردن

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

عزیزم مگه قدیمه 

این کارا واسه دهه چهل بود 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

منم همین طور تا حالا اصلا بهش دست نزدم ۲۷ ساله 

البته مال من اصلا نیازی نداره خودش خوب و مرتبه 

طوری که دانش آموز بودم چند بار بردن منو دفتر بعد هییی مامانم میومد توضیح میداد بابا ما خانوادتا ابرو ها بچه ها خودش این طوری هست 

ابروها رو چون برنداشتی حالت طبیعیش قشنگه ولی ابرویی که برداری بزاری پر بشه ضایع حالته 😄 فقط صورتت ...

صورتموبن میندازم خودم ضایع است .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

[QUOTE=324981597][/Q

چ خوبه چطوری میشه صورتو اصلاح کرد اما ابرو رو ن فقط بالای ابرو؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX