2777
2789
عنوان

من مجردم ولی هنوز ابروهام رو بر نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ماهی گذاشتی؟؟ندیدم

نه عکس نذاشتم عزیز دل 

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
😅😅عجب 

اتفاقا باحاله

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
من سبزه ام اینجوریم 

آره دقیقا دیدم بورها و سبزه ها اینطوری هستن. دیگه راحت هستید واقعا 😮‍💨 حالا من گندمی روشن هستم با چشم و ابروی مشکی و ابروی پُر و اگه یه هفته دست به صورتم نزنم موهای صورتم خیلی ضایعه😮‍💨🥲. و حتی سبیل هام جوونه بزنن مثل پسرِ تازه به بلوغ رسیده میشم 😐😂

✅️🦋👌🍀

چیش باحاله 😕

تو این دوره خاکی کمه بنظرم😂همه حسابی میرسن ب خودشون. حالا شاید بگین ربطی نداره

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
تو این دوره خاکی کمه بنظرم😂همه حسابی میرسن ب خودشون. حالا شاید بگین ربطی نداره

چندشم نیست. نچرالل و قشنگ. ففط سیبیل بده