2777
2789

حدودا يكسال با شوهر ام جدا ام و روند دادگاه دارم پيش  ميرم ..  مدام منو ترك ميكرد و ٣- ماه اينا ازش خبري نبود … و بعد كلي تعهد گرفتن ازش ، پارسال ك رفت ديگه شكايت كردم براي بي غيرتي كه كرد … دوستش اورد تا … تلگرام هردومون كانتك تامون يكي شده بود چون گوشي هامو عوض كرده بوديم  براي كاري …خلاصه  برام بعد ديلت اكانت هر شخصي مجدد اسم اش ميومد … و خلاصه همه رو ميشناختيم ، چند بار با خط اينو و اون پيام داده تا بهم وصله بچسبونه منم همه رو مدرك جمع كردم تا ثابت كنم بي غيرته .. خلاصه يه شماره عجيب سيو بود  بلوك …تماس گرفتم ديدم دختره 🙃 چت مون رو موندم بزارم يا نه … دختره دوست بوده باهاش قضيه ٧ سال پيشه اما تو گوشي يه مرد زن دار اگر رابطه اي نبوده چرا بايد سيو باشه ، اگر دلش با اون بوده خوب چرا با من ازدواج كرده ادا عاشق ها رو در اورد ! 

🕊

و اينكه دختره شماره اينو خواست كه مطمن بشه و گفتم اين دو تا سه  خط داره نميدونم با كدومش باهات صحبت كرده … دختره شماره اش ازم خواست زنگ ميزنه به شوهرم 😅بعد حرفشو عوض ميكنه ميگه اينو نميشناسم. 

شوهرم زنگ ميزنه بهم ك از اين بلوك خريده بودم تو چرا زنگ زدي … منم گفتم چون تو شماره منو بخش ميكني تا وصله بچسبوني من تا حال براي غرورم پيگير خيانت … تو نخواستم بشم اما ديگه براي روند دادگاه ام زودتر پيش بره همه پته هاتو ميريزم بيرون جالبه اينا انگار با هم صحبت دارن … چه پرو 

من متاسفانه مدرك پزشك قانوني ندارم براي جدايي فقط چند تا عكس ك فلش كامل زدن هاشم دزديد برد 

🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلال شخصيت خود شيفته داره  متاسفانه ،  خوب ازدواج نميكرد ما چند ماه دوست بوديم ، ميگفت عاشق ات شدم 

بعد پيش مشاوره  توافق ميگفت همه زن ها يكي هستن مشاوره گفت به هر حال يكي برات فرقي داره ميگفت نه 😵‍💫🙃واقعا همين بود منو بخاطره دوست دختر دوستش زد 

🕊