2777
2789
عنوان

مشکل دارم کمک کنید

168 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من مشکل بوی دهن دارم هرچی میخورم بعدش سریع بوی دهنم بد میشه از دندونامم نیست تازه رفتم دکتر مشکلی نداشت میشه یه راهکار خونگی یا دارویی بگید ک بتونه بهم کمک کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی با زنجبیل خرد شده 

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
چایی با زنجبیل خرد شده 

مشکت معدت مطمئن باش یه چیزی مونده بو تولید میکنه

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
تا چند وقت باید استفاده کنم؟

واقعیتش یکی از آشنا هام اینطوری شده بود چیزی میخورد دهنش بو میداد هیچ جوره هم خوب نمیشد تا اینکه یه جایی روش ابن سینا رو پیدا کرد چایی و زنجبیل خرد شده حداقل یه هفته باید استفاده کنی اگه خوب نشدی ادامه بده

اگه بعد از اینکه چیزی میخوری دهنت بوی میده چیزی تو معدت مونده قبلش باشه نه

عزیز باید در روز یبار بخورم یا چند بار؟

1