2777
2789

بچه ها من کلا 12 واحد دارم اگه 1 درس 2 واحدی پاس نشم چی میشه؟ 

برای ترم بعد انتخاب واحد مشکل ایجاد میکنه؟ 

یکی کامل توضیح میده مرسی 

لایکم کن

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

هیچی نمیشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۲ واحد ۲ واحد و پاس نشی ؟

یا کلا ۱۲ واحد و گرفتی اون ۲ واحدو شک داری که پاس میشی ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

ببین کلا اگر درسی رو پاس نشی میتونی ترم بعد برداری و اوکیه فقط تنها چیزی که هست اینه که ممکنه یه درسی پیش نیاز بقیه درسا باشه 

رشته خودمو مثال میزنم حسابداریم اگر اقتصاد خرد رو پاس نشم نمیتونم ترم بعد اقتصاد کلان رو بردارم و اقتصاد کلان پیش نیاز خیلی از درس هاست و عقب میوفتم 

در کل فقط دیر تر تموم میکنی همین 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ببین کلا اگر درسی رو پاس نشی میتونی ترم بعد برداری و اوکیه فقط تنها چیزی که هست اینه که ممکنه یه درس ...

من اصول یک رو پاس نمیشم 

بنظرت چقدر من رو عقب میندازه؟

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
12 واحد گرفتم احتمالا یه درس 2 واحدی رو پاس نشم 

خب اعتراض بزن اقلا پاس شی 

یا اگرم قبول نکرد میمانه برایه ترم بعد 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
نه بابا معدلم مشکلی نداره فقط 10 واحد پاس میشم این ترم

اشکال نداره

حالا واسه 2 واحد اتفاقی نمیفته

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

شما اگه بخوای ترم آینده ۲۰ واحد برداری باید معدل ترمتون بالای ۱۲ بشه،

البته برای کارشناسی اینطوره.

ربطی به افتادن یک درست نداره،

اگرم معدلت ۱۷ به بالا بشه که ۲۴ واحد میتونی برداری

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃