2777
2789
عنوان

دانشجوها بیان خیلی مهمه لطفا لطفا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 27 پست

چقدر بهتون واحد کم‌ میدن ؟ ۱۲؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصول یک رو پاس نمیشم  بنظرت چقدر من رو عقب میندازه؟

طبق برنامه درسی من که میشه ۳ ۴ ترم چون اصول ۲ رو نمیتونی برداری که اصول ۲ پیش نیاز خیلی از درس هاست که باید پاس بشن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
طبق برنامه درسی من که میشه ۳ ۴ ترم چون اصول ۲ رو نمیتونی برداری که اصول ۲ پیش نیاز خیلی از درس هاست ...

مرسی❤️

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
خب اینکه 10 واحد فقط پاس شدم مشکل ایجاد نمیکنه؟ 

فکر نکنم 

حالا میخوایی از دانشگاه بپرسی

کسی رو اشنا داری ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
آره زیر 12 نمیتونیم برداریم

واسه من فقط ۱۵ واحد میتونیم 

داستان مسخره  اینجاست که من کلا ۲۵ واحد کارشناسی موندم باید بخاطر ۱۰ واحد که میمونه سال دیگه ترم تابستونه بردارم🤦