2777
2789
عنوان

ترند ابروی نازک و موهای شلخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 58 پست

من ابرو موکتی مد بشه، نازک مد بشه، ابروم همونیه که هست... فقط مرتب میکنم؛ به ذات ابروم دست نمیزنم. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از افتخاراتم اینه هیچ وقت طبق مد پیش نرفتم و همیشه سادگی رو در عین شیک پوشی انتخاب کردم آرایشم همیشه ضد آفتاب بی رنگ ریمل تینت والسلام ابروهام فق مرتب میکنم دورشو 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

اره منم توی پیج یک بلاگر ایرانی ساکن امریکا دیدم. میگفت پالتوی خز و ابروی نازک و موی شلخته و سیاه کردن داخل چشم مد میشه

من به ابروهام دست نمیزنم ولی بقیه چیزا رو دوست دارم

3 تا سورمه دارم. هرشب سورمه میزنم به چشمام. تا صبح جذب میشه اما سایه اش میمونه که خیلی قشنگه. اگه توی خیابون هم مد بشه میتونم روزها هم بزنم  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ابروی نازک همونقد احتمالش اینه ک مد بشه  که کلیپپپسسس  حالا شاید تو امریکا ترند بشه  ...

عزیزم ترند ها هر چند دهه یکبار دوباره برمیگردن . اشباع شدنش هم به خاطر اینه که ترنده دیگه😁 منم از ترند امسال خوشم نمیاد ولی در این که به زودی میاد ایران شکی نیست