2777
2789
عنوان

ترند ابروی نازک و موهای شلخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 58 پست

من خیلی بهم میاد با آرایش چشم دودی مشکی 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش زودتر بیاد، بعضی‌ها ابروهای کاشت شون از فرق من پر تر شده😂 

شلخته هم خوبه ها 

فکرکن کلاس صبح حال نداری با موی شلخته و ارایش پاشیده میری سر کلاس تازه خیلیم کول بنظر میای😂

حتی اگر یک ( زن )  از ما بماند که روز آزادی کِل بکشد کافیست 🥀
وای خدایا شکرت  من عاشق ابرو نازکم  میرم ارایشگاه خودمو تیکه پاره میکنم تا یه ردیف نازک ...

ابروی پر قشنگه که

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

والا این موکتارو از مد بردارن خوبه من ابروم نازک نیست ولی آرایشگر هی میگه برو میکرو برو کاست هر دفعه میگم تروخدا از من بکش بیرون دوست ندارم اینکارهارو خیلیا دیدم پشیمون شدن

بیوتی بلاگرای آمریکایی. چند وقت دیگه هم طبق معمول میاد ایران

‌پس اینایی که ابرو کاشتن و فیبروز کردن و .... چکار کنم؟😁

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!