2777
2789
عنوان

از د .ی. ج. ی کالا تازگی خرید کردید؟

130 بازدید | 14 پست

سلام .

من تا حالا تجربه خرید اینترنتی نداشتم. اگه تازگی از دی.جی خرید کردید، راضی بودید؟

سفارش هاتون رو توی همون زمانی که مشخص کردید میارن ؟  

بستگی به فروشنده داره، بعضی ها خوش‌قولن بعضیا هم نه.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خرید اینترنتی کردم و خداروشکر از همشونم راضی بودم

شما اول باید درباره محصولی ک میخوای بخری و فروشنده خیلی تحقیق کنی عزیزم

اگه میخوای چیزی از جایی بگیری حتما نظرات رو بخون و داخل اینترنت درباره محصول سرچ کن

از دیج.ی کا.لا چندبار خرید داشتم، قبلا قشنگ سرموقع میاوردن 

تازگی ها یادگرفتن ی دفعه میگن محصول نمیدونم چی شده دوروز دیگه میفرستیم ‌، ب خاطر سود بیشترشون

من دیگه از دی.جی خرید نمیکنم از وقتی ک خیلی گندبالا آوردن خوشم نمیاد

ترجیح میدم از باسلام خرید کنم و تازگی ها دوبار از خانومی سفارش دادم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

ببین من شخصا خوشم نمیاد ازش ولی خب بعضی چیزا رو مجبورم ازش بخرم ( معمولا کاغذ میگیرم ازش که سنگینه و چیز مشخصیه و احتمال اشتباهش پایین تره) 

این اواخر هم همیشه با تاخیر چند روزه میاره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره توی همون زمان میارن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

آره من خیلی خریدکردم

باتحقیق فراوون

باخووندن نظرات و... 

خریدکردم

وچندین بارم وسایل برقی سنگین خریدم اوکی بوده

گاهی تازه قیمت کمترازنمایندگی اون محصول خرید کردم

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید