2777
2789
عنوان

نامزدا بیاین

146 بازدید | 12 پست

از تجربیات و سیاست هاتون بگید

من خودم خیلی خجالتیم نامزدم از این موضوع ناراحته راه حل بدین لطفا 

و این اینکه خیلی ادم زرنگ و با سیاست و منطقه و حرف زدن باهاش سخت میشه 

میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین قد بهت بگم ک من اگر همسرم نباشه (عقدیم) سکته میکنم 🤣 من میرم دکتر همسرم میگه چمه خودم نم ...

اگر میشه از سیاست هایی که استفاده میکنی همیشه بگی

اگر میشه از سیاست هایی که استفاده میکنی همیشه بگی

بخدا از من بی سیاست تر وجود نداره 

من فقط خیلی باهاشون مهربونم خیلی قربون صدقش میرم خیلی هواسم بهش هست خیلی زنگ میزنم بهش 

مثل مامانا صب ک سرکار میره میگم لباس گرم بپوش صبحونشو آماده میکنم اگر پیشش باشم ناهارشم براش میزارم 

چون کارش زیاده ساعت ۱٫۲ زنگ میزنم ک ناهار بخوره شام بخوره 

بخدا از من بی سیاست تر وجود نداره  من فقط خیلی باهاشون مهربونم خیلی قربون صدقش میرم خیلی هواسم ...

واکنش همسرت چیه بدش نمیاد از اینکه مدام بهش حواست هست ؟

اخه تو بعضی از این تاپیک ها دیدم که مردا دوست ندارن مثل مامانا همه چیزو بهش یاد اوری کنی

واکنش همسرت چیه بدش نمیاد از اینکه مدام بهش حواست هست ؟ اخه تو بعضی از این تاپیک ها دیدم که مردا دو ...

ن همسرم دوست داره اصلا اگر نیم ساعت ی ساعت ازم خبری نباشه خودش زنگ میزنه کجایی چرا نیستی 🤣🫠 یا اگر یکم اخساس کنه محبتم کم شده میگه دیگه دوسم نداری 🤣🦦